Mergi direct la conținut »
Suporterii de la CSA Steaua au afișat mesaje dure pentru Talpan și Petrea! Scandalul e în floare la echipa Armatei
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Suporterii de la CSA Steaua au afișat mesaje dure pentru Talpan și Petrea! Scandalul e în floare la echipa Armatei

Suporterii de la CSA Steaua au afișat mesaje dure pentru Talpan și Petrea! Scandalul e în floare la echipa Armatei.

CSA Steaua n-a pornit cu dreptul în lupta pentru promovarea mult visată în Liga 3. Jucătorii sunt nemulțumiți de reducerea salariilor, iar antrenorii, fanii și conducătorii sunt în război.

„Familia” CSA Steaua s-a făcut țăndări încă din startul sezonului. Florin Talpan a arătat lumii noul contract al lui Marius Lăcătuș, care nu prevede nici un obiectiv, deși salariul e uriaș, iar apoi a cerut demisia acestuia și a lui Ștefan Iovan.

CSA Steaua a debutat ieri cu o victorie contra celor de la Carmen București, scor 3-0, în prima etapă din Liga 4, ediția 2018 – 2019.

Suporterii de la CSA Steaua au afișat mesaje dure pentru Talpan și Petrea! Petrea și peștele

Fanii s-au luat de cel pe care-l idolatrizau până de curând, juristul Florin Talpan, care a comis „sacrilegiul” de a se lega de activitatea lui Lăcătuș.

Iată cele mai dure mesaje scrise de fani pentru Talpan și Cristian Petrea, șeful clubului. 

Indiferent de funcţia în care sunteţi puşi, jos labele de pe Lăcătuş”, a fost mesajul pentru Talpan. 

Mesajul pentru Florin Talpan

„Lăcătuș a rămas antrenor, dar cum a rămas? Cei din conducere, nu ştiu exact cine, dar sper să se afle de către organele abilitate, au adus un alt jurist şi i-au scos din contractul lui Lăcătuş clauzele sale de obiectiv.

VIDEO | Sute de oameni au luat lumină a doua oară la Constanța. ”Ca în cușcă eram în casă”
Recomandări

VIDEO | Sute de oameni au luat lumină a doua oară la Constanța. ”Ca în cușcă eram în casă”

 

Vă daţi seama ce a putut să se întâmple la clubul Steaua? Mai bine spus i-au shimbat contractul. Acest lucru a făcut ca Marius Lăcătuş să scape de demitere, dar eu îi cer acum să plece.

Dacă are demnitate trebuie să plece şi el şi Iovan, dar mai bine spus trebuie să plece toţi cei care aveau obiectiv promovarea!”, a declarat Talpan zilele trecute, pentru fanatik.ro.

Nici Cristian Petrea, comandantul clubului CSA Steaua, n-a scăpat de criticile fanilor. „Peștele de la cap se împute / Petrea, se aude?”

Mesajul pentru Cristian Petrea


Citește și: EXCLUSIV / PSD-iștii se așteaptă la incidente, la nunta fiului lui Liviu Dragnea. „Suntem pregătiți să facem față’

Close
Închide
  Close