Mergi direct la conținut »
Suporterii Stelei vor să-și ia adio de la stadionul Ghencea: ”Să fie ziua porților deschise!”. Ce dată importantă au ales
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Suporterii Stelei vor să-și ia adio de la stadionul Ghencea: ”Să fie ziua porților deschise!”. Ce dată importantă au ales

Suporterii Stelei vor să-și ia adio de la stadionul Ghencea: ”Să fie ziua porților deschise!”. Ce dată importantă au ales

Suporterii Stelei vor să-și ia adio de la stadionul Ghencea: ”Să fie ziua porților deschise!”. Ce dată importantă au ales.

„Templul fotbalului românesc”, așa cum a fost alintată arena din Ghencea, va intra curând în operațiunile de demolare. Fanii nu se despart foarte ușor de stadionul unde au trăit nenumărate bucurii. 

Stadionul „Steaua” va fi reconstruit pentru Euro 2020. Actuala construcție va fi rasă din temelii. 

Suporterii Stelei vor să-și ia adio de la stadionul Ghencea: „Trebuie să ne luăm adio de la Templu”

Pe pagina „Ultras Steaua Bucuresti 1947” a apărut un apel către șefii celor de la CSA Steaua: „Vrem, pe 7 iunie, ziua porților deschise pe stadionul Steaua! Trebuie să ne luăm adio de la Templul fotbalului românesc”.

Suporterii au ales data de 7 iunie, pentru că atunci clubul ar împlini 71 de ani. Discuția e care club mai poate sărbători pe 7 iunie ziua clubului? După nenumăratele procese dintre Armată și Gigi Becali, fanii s-au împărțit în trei tabere: pro-FCSB, pro-CSA și „neutrii”.

Taberele pro-FCSB și pro-CSA au ajuns să se urască și să se bată pe stadioane. E o antipatie mai mare decât se dezvolta în trecut la meciurile Stelei contra celor de la Dinamo și de la Rapid.

Și legendele clubului s-au împărțit în tabere, iar fanii au ajuns să-l batjocorească și pe rec0rdmanul Hemulth Duckadam!


Citește și: Deputaţii au adoptat proiectul prin care angajatorii pot monitoriza video angajaţii şi conversaţiile acestora. Care sunt condiţiile

Close
Închide
  Close