Mergi direct la conținut »
Jucătoarea de tenis Svetlana Kuzneţova nu a primit viza să intre în SUA pentru turneele de pe zgura americană
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Jucătoarea de tenis Svetlana Kuzneţova nu a primit viza să intre în SUA pentru turneele de pe zgura americană

Jucătoarea de tenis Svetlana Kuzneţova nu a primit viza să intre în SUA pentru turneele de pe zgura americană

Jucătoarea de tenis Svetlana Kuzneţova s-a retras de la turneul din Washington, acolo unde a câștigat titlul anul trecut, după ce nu a reușit să obțină viza de intrare în Statele Unite.

Rusoaica a anunțat pe contul său de Instagram că i-a fost respinsă viza pentru a intra în Statele Unite. „Din nefericire, a trebuit să renunţ la turneul de la Washington din cauza problemelor cu viza pentru SUA. Vreau să le cer iertare tuturor fanilor mei care mă aşteptau acolo. Nu am avut niciodată probleme de acest gen, sper că într-o zi o să primesc în sfârşit viza şi să joc la un turneu din seria US Open”, a scris ea.

Vezi această postare pe Instagram

Unfortunately I had to pull out of Washington due to my problems with US visa(. Wanted to apologize to all my fans who were waiting for me there .. Never had issues like this in my life , hopefully one day I can finally get a visa and play at list some events of the US swing ! // Друзья , ситуация с Американской визой вынуждает сняться с турнира в Вашингтоне, к сожалению не смогу туда поехать и постараться защитить титул. Такая ситуация сложилась за карьеру (не короткую ?) впервые, очень надеюсь на ее скорое разрешение ! #гдеродилсятамипригодился #яузналчтоуменяестьогромнаясемья

O postare distribuită de Svetlana Kuznetsova/ Кузнецова (@svetlanak27) pe

Kuznețova, în vârstă de 34 de ani, locul 108 WTA, a câștigat anul trecut la turneul Citi Open din Washington. Ea mai are în palmares două titluri de grand slam, US Open, în 2004, şi Roland Garros în 2009.

Kuzneţova, fostă numărul 2 mondial, a câştigat în carieră 18 turnee de simplu, ultimul la Washington, anul trecut, când a învins-o în finală pe croata Donna Vekici.

Close
Închide
  Close