MENIU CAUTĂ
16 Iul. 2018 16:34

Tangimana Fonovai va evolua pentru CSM București în următoarele două sezoane

Distribuie

Tangimana Fonovai va evolua pentru CSM București în următoarele două sezoane.

Tigrii' l-au adus la echipă pe Tangimana Fonovai, aripa de la Timișoara Saracens, unul dintre cei mai laureați rugbyști din SuperLigă.

Campania de transferuri continuă pentru echipa de rugby CSM București. După primele două achiziții (Florin Vlaicu, de la Steaua, și George Oprea, de la Baia Mare), clubul din Capitală a mai reușit o mutare menită să întărească lotul pregătit de Eugen Apjok: l-au adus de la Timișoara Saracens pe Tangimana Fonovai (28 de ani), unul dintre cei mai buni jucători ai bănățenilor.

Tangimana Fonovai va evolua pentru CSM București. Are trofee multe cu Timișoara Saracens

Ajuns pe Bega în 2012, tongalezul naturalizat a devenit rapid om de bază al echipei, în cele peste 80 de partide jucate în tricoul Timișoarei înscriind peste 130 de puncte. Fonovai a contribuit decisiv la trofeele obținute în ultimii ani de Timișoara Saracens, având în palmares cinci titluri naționale, trei Cupe ale României și o Cupă a Regelui.

În plus, cel mai nou „tigru” a debutat și pentru tricolori, în noiembrie 2016, în partida amicală cu naționala Statelor Unite ale Americii.

'După 6 ani la Timișoara, aveam nevoie de o schimbare și cred că CSM București este clubul care mi se potrivește cel mai bine. Am venit să facem performanță. Echipa de rugby a evoluat foarte mult în ultimele două sezoane și are toate ingredientele pentru a face performanțe notabile' – Tangimana Fonovai, rugbyst CSM București.


Citește și: Audierile la DNA, absențe motivate. Cât a chiulit Dragnea de la serviciul public și cum a transformat Parlamentul în Partid

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii