MENIU CAUTĂ
15 Iun. 2018 17:06

Tiberiu Csik va antrena formația maghiară Csenger

Distribuie

Tiberiu Csik va antrena formația maghiară Csenger. Unul dintre componenții marii echipe a Olimpiei Satu Mare, desființată între timp, din urmă cu două decenii, Tiberiu Csik, va antrena în următorul sezon competițional echipa din orășelul Csenger, de dincolo de graniță, proaspăt câștigătoare a Seriei a II-a a campionatului județean de fotbal din Szabolcs - Szatmar - Bereg.

Echipa campioană a promovat astfel în prima serie, iar conducerea clubului a considerat că este nevoie de un antrenor profesionist și cu experiență în competiții de înalt nivel pentru a conduce lotul, contactându-l în acest sens pe sătmăreanul Tibi Csik, care a acceptat oferta vecinilor.

Misiunea sa va fi să mențină echipa în prima grupă valorică a campionatului din județul vecin și o clasificare cât mai avansată la finalul sezonului, precum și alcătuirea unui lot pe care suporterii din Csenger să se bazeze pe termen lung.

'Este o onoare deosebită pentru noi că o asemenea legendă a fotbalului european a acceptat să preia echipa noastră. Ne dorim o colaborare cât mai îndelungată și întregul staff tehnic îi stă la dispoziție cu sprijinul necesar pentru a obține împreună performanțele dorite' – a declarat managerul clubului din Csenger, Szilagyi Sandor, care, practic, i-a predat ștafeta de antrenor sătmăreanului.

El își dorește ca Tiberiu Csik să aducă la echipă și jucători sătmăreni, dar deocamdată nu e nimic concretizat în acest sens. Primul meci în care se va prezenta lotul antrenat de Csik va fi în 5 august, în Cupa Ungariei, iar campionatul va începe în 11 august.

După cariera excepțională de la Olimpia, Tiberiu Csik a jucat inclusiv în marile competiții europene, fiind component al echipelor Steaua București, Poli Timișoara, Petroșani și Rocar, dar și în Ungaria la Kaposvar și Ujpest, după care a antrenat Olimpia timp de mai multe sezoane în Liga II și Liga III. În ultimii ani a antrenat tot la Satu Mare echipe de juniori de diferite categorii de vârstă.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii