Mergi direct la conținut »
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Timişorenii au strâns doar 2.500 de euro pentru proteza Kassandrei. ^Fetița are nevoie disperată de încă 7.500 de euro

Timişorenii au strâns doar 2.500 de euro pentru proteza Kassandrei. ^Fetița are nevoie disperată de încă 7.500 de euro

[gallery ids="1407951,1407952,1407953"]

Evenimentul caritabil organizat duminică în Piaţa Operei din Timişoara, cu scopul de a strânge fonduri pentru micuţa Kassandra (10 ani), fetiţa adoptivă a fostului mare internaţional Iosif Rotariu (51 de ani) nu a făcut reţeta la care se aşteptau organizatorii.

Ineditului turneu de minifotbal, ASU Politehnica şi A.S.T. Druckeria, a strâns doar 2.500 de euro din vânzarea materialelor promoţionale ale echipelor participante la această acţiune. Kassi va fi supusă în luna noiembrie, celei de-a 37-a intervenţii chirurgicale din viaţa , care constă în schimbarea protezei la piciorul drept. 

Intervenţia chirurgicală este considerată de specialişti extrem de delicată şi, totodată, costisitoare, ea ajungând la aproximativ 10.000 de euro, cu tot cu spitalizarea. ”Ne descurcăm greu cu banii, dar nu disperăm. Sperăm să trecem cu bine şi pe această încercare”, a mărturisit, optimist, Iosif Rotariu. Operaţia va avea loc în Franţa, la o clinică din Strasbourg.

La competiţie au participat echipe locale din şapte sporturi (ASU Politehnica, BC Timişoara și BC Timba, ambele baschet, CH Politehnica – handbal masculin, Universitatea Timişoara – volei masculin, Timișoara 89ers – fotbal american, RCM Timişoara – rugby şi CFR Timişoara – fotbal feminin).

Sute de suceveni s-au întors din Italia. Ce au spus la frontieră ca să scape de carantină
Recomandări

Sute de suceveni s-au întors din Italia. Ce au spus la frontieră ca să scape de carantină

 

”Kassandra e bine, merge la şcoală. În noiembrie mergem la o nouă operaţie în Franţa, la o clincă din Strasbourg. Este cea mai grea intervenţie chirugicală şi, totodată, cea mai costisitoare, pentru că trebuie să-i fie schimbată proteza de la piciorul drept. Aceasta se schimbă la patru ani, pentru că îi creşte osul. Deja are cu 12 centimetri mai mult de la precedenta operaţie”, ne-a mărturisit Iosif Rotariu.

Fetiţa, care suferea de traume fizice si psihice din cauza familiei naturale, a fost adoptată de fostul internaţional şi de soţia sa, Dana, după ce au găsit-o abandonată într-un spital.

Kassandra avea atunci trei ani. Fetiţa suferea traume fizice si psihice din cauza familiei naturale. Fusese traumatizată psihic şi fizic, i se turnase acid pe gură, i se smulseseră unghiile şi suferise nenumărate bătăi. Soţia fotbalistului Iosif Rotariu (51 de ani) n-a stat pe gânduri şi a luat-o acasă. Kassandra a început să lupte cu problemele de sănătate pe care cea mică le avea.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close