MENIU CAUTĂ
23 Aug. 2018 11:42

Tragerea la sorți a tabloului de la US Open este astăzi. Martina Navratilova: ”Simona Halep este cea mai în formă jucătoare care va evolua la US Open”

Distribuie

Tragerea la sorți a tabloului de la US Open este astăzi. Martina Navratilova: ”Simona Halep este cea mai în formă jucătoare care va evolua la US Open”. Parcursul din ultimele două săptămâni confirmă teoria lansată de liderul WTA, anume că joacă tenisul cel mai bun al carierei. 

'Simona Halep și-a cimentat statutul de număr unu mondial și are parte de un sezon superb. Halep a greșit foarte puțini pași în 2018, singura sincopă venind la Wimbledon, acolo unde a pierdut în turul 3 un meci pe care îl avea sub control.

Marea campioană Martina Navratilova, care o certa pe Simona că se mulțumește cu puțin, după Roland Garros, a fost extrem de surprinsă de decizia luată de Adidas la începutul lui 2018. 'Este ridicol! Nu știu ce s-a întâmplat cu Adidas… Dar asta nu i s-ar fi întâmplat niciodată unui bărbat! Sunt sigură că Simona va găsi un nou sponsor, dar faptul că nu are unul este de neînțeles și incredibil pentru mine, în sensul negativ al cuvintelor.

Sper ca cei de la Adidas regretă acum! Iar dacă Simona nu-și va găsi un contract cu un brand înseamnă că ceva este cu adevărat greșit în acest sport! Care e problema? Ce dacă e româncă? Nu le place că nu e înaltă și blondă? Simona este o femeie remarcabilă, cu o personalitate grozavă!”, a spus fostul lider WTA, într-un interviu acordat pentru Le Temps, înainte ca Simona să semneze cu Nike.

'Toată lumea a vorbit că nu pot câștiga un Grand Slam pentru că sunt slabă psihic'

Sportiva noastră le-a cerut celor de la Adidas două milioane de euro la finalul contractului cu germanii, dar aceștia nu au dorit să îi dubleze câștigul avut în perioada 2013-2017. Au preferat să investească în alte jucătoare de top, dar care nu au avut nici pe departe performanțele marii noastre campioane.

'Nu cred că acum va fi o presiune mai mare decât înainte, pentru că înainte a fost o presiune uriașă și toată lumea a vorbit că nu pot câștiga un Grand Slam pentru că sunt slabă psihic. Dar am făcut-o', a spus Halep, după Roland Garros. 'Presiunea nu mai există. Visul s-a împlinit. Deci nu mă mai stresez cu acel lucru de Grand Slam. Este bine să fii în această poziție', a completat Halep, potrivit usopen.org, site-ul oficial al turneului del a Flushing Meadows.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 19 februarie 2019
Comentarii