Mergi direct la conținut »
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Trofeul ”Ilie Năstase”. Favoritele și-au tăiat partea leului, la turneul de tenis de la Arad

Trofeul ”Ilie Năstase”. Favoritele și-au tăiat partea leului, la turneul de tenis de la Arad

Trofeul ”Ilie Năstase”. Favoritele și-au tăiat partea leului, la turneul de tenis de la Arad.

Ziua de miercuri nu a rezervat vreo surpriză în cadrul ITF Arad, turneu dotat cu premii în valoare de 15.000 de dolari, cuprins în calendarul federației internaționale de tenis.

Principala favorită, Elena Cadar, a depășit-o cu un dublu 6-4 pe slovena Anja Gal, sportivă venită din calificări, urmând să susțină astăzi un test dificil în fața Alexandrei Damaschin – campioană a unui turneu ITF în Finlanda, încheiat duminica trecută – care a trecut cu scorul de 7-5, 6-1 de maghiara Csilla Argylean.
În cel mai lung meci al zilei, întins pe durata a două ore și 54 de minute, Ioana Roșca (favorita 4) a trecut de Camelia Hristea, scor 5-7, 7-6(3), 6-3.

Favorita caselor de pariuri, Andreea Mitu, fostă jucătoare de Top 100 WTA, a stat pe teren 76 de minute, pentru un 6-3, 6-2 cu Oana Corneanu.

Valentin Velcea a asistat la victoria fiicei sale, Andreea

Ziua fastă a tricolorelor a fost completată de Andreea Velcea (3-6, 7-5, 6-3 cu sârboaica Miletic), Cristina Ene (6-3, 6-0 în doar 69 de minute cu sârboaica Sebrek) și Georgia Crăciun (fav. 2; 6-1, 6-0 cu tânăra de doar 14 ani, Alexandra Petric). Partida a fost urmărită de Valentin Velcea, fost jucător și antrenor al formației Poli Timișoara.
În alte meciuri: Bojovic (Serbia) vs. Husarova (Slovcia) 6-3, 6-1, Nagymihaly (Ungaria) vs. Surova (Slovacia) 6-4, 6-1 și Karvouni (Grecia) vs. La Cava (Italia) 6-1, 6-0.

Sfârșit de aventură

Arădeanca Anda Ghinga (16 ani), posesoare de wild-card, a pierdut duelul cu Alexandra Stăiculescu, scor 6-3, 6-2, ea părăsind și tabloul de dublu, unde a făcut pereche cu o altă teniemenă de pe Mureș, Iulia Marko, 4-6, 2-6 cu bosniaca Berberovic și românca Tatăruș.

Tot la dublu, perechea favorită Roșca / Ene s-a impus cu 6-1, 7-5 în fața cuplului Negoiță / Stăiculescu.
ITF Arad 2018 este organizat de Federația Română de Tenis, CS TenisFan Arad, sponsor premium fiind Fundația Alber, sponsori: Imotrust, Via Carmina, Imotrust Facility Management, Romana Residence, Helvetica Milk, iar parteneri Activ Club şi Glass West.

Sute de suceveni s-au întors din Italia. Ce au spus la frontieră ca să scape de carantină
Recomandări

Sute de suceveni s-au întors din Italia. Ce au spus la frontieră ca să scape de carantină

 

Programul zilei de joi

Terenul Central

– ora 12.00
Ene vs. Velcea
– nu înainte de ora 14.00
Mitu vs. Stăiculescu
– nu înainte de ora 17.00
Cadar vs. Damaschin
Ene/Roșca vs. Berberovic/Tătăruș (Bosnia Herțegovina/România)

Terenul 1
– ora 12.00
Roșca vs. Nagymihaly (Ungaria)
Karvouni (Grecia) vs. Vdovenco (R. Moldova)
– nu înainte de ora 17.00
Duca/Laboutkova (România/Cehia)

Terenul 3
– ora 12.00
Tătăruș vs. Berberovic
Pirok (Ungaria) vs. Novac
– nu înainte de ora 17.00
Bojovic (Serbia) vs. Crăciun

 

Close
Închide
  Close