Mergi direct la conținut »
Țucudean e dorit de Vicenza. Marius Alexe a debutat la o echipă mică, dintr-un campionat ”subțire”!
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Țucudean e dorit de Vicenza. Marius Alexe a debutat la o echipă mică, dintr-un campionat ”subțire”!

Țucudean e dorit de Vicenza. Marius Alexe a debutat la o echipă mică, dintr-un campionat ”subțire”!

Țucudean e dorit de Vicenza. Marius Alexe a debutat la o echipă mică, dintr-un campionat ”subțire”! Dinamoviștii au primit șanse să-și relanseze carierele în campionate slabe.

De Octavian Cojocaru,

George Țucudean, rămas liber de contract după ce și-a terminat conturile cu Pandurii Târgu Jiu, a primit o nouă ofertă din străinătate, din Italia, de la echipa Vicenza, din Serie B.

Transferul a fost anunțat de Gianluca Di Marzio, un jurnalist italian specializat de tranzacții de acest gen. George Țucudean va merge mâine la Vicenza, pentru probe de joc, după care, dacă va fi considerat corespunzător, va semna un angajament cu această echipă.

George Țucudean s-a plimbat, în România, pe la UTA, Dinamo, Steaua, ASA Târgu Mureș și Pandurii, dar parcă nicăieri n-a dat randamentul scontat, în ciuda faptului că a arătat sporadic faptul că are talent. Nici în străinătate n-a rupt gura târgului: el a plecat cu coada între picioare și de la Standard Liege, și de la Charlton.

În această iarnă, Țucudean a mai avut o ofertă de la CSU Craiova, dar a fost căutat și de Astra, dar n-a mai vrut să audă de Liga 1, după ce a pățit la ASA și la Pandurii.

Marius Alexe a debutat la o echipă mică

Un alt fost atacant dinamovist a ajuns într-un campionat unde românii nu s-au înghesuit: în Slovacia. El a jucat 85 de minute pentru formaația FC Podbrezova, ocupanta locului 3, care a remizat acasă, cu DAC, scor 0-0. Adus să întărească atacul, Alexe n-a izbutit nimic. El a fost împrumutat de slovaci de la Karabukspor. Și Dinamo l-a vrut pe Alexe, dar n-a avut bani ca să-l ia înapoi.

 

Close
Închide
  Close