Mergi direct la conținut »
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Turneul Campionilor de simplu, cel mai așteptat eveniment de către amatorii de tenis / GALERIE FOTO

Turneul Campionilor de simplu, cel mai așteptat eveniment de către amatorii de tenis / GALERIE FOTO

[gallery ids="1347084,1347085,1347086,1347087"]

70 de campioni se vor duela in Brasov la Tenis Arena. Summer Stars 2015 – Turneul Campionilor de Simplu, coordonat de Circuitul Tenis Partener, este unul dintre cele mai asteptate evenimente care incheie sezonul estival pentru amatorii de tenis si va avea loc la finalul acestei luni la Tenis Arena din Brasov.

In perioada 30 octombrie – 01 noiembrie a.c., in orasul de la poalele Tampei peste 70 de jucatori din toata tara sunt asteptati sa se intreaca pentru a cuceri noi titluri de campioni. In acest an, clubul Tenis Arena si Brasovul reprezinta destinatiile perfecte pentru un weekend de tenis la cel mai inalt standard si o ocazie excelenta pentru jucatori din diferite orase sa se regaseasca pe acelasi tablou competitional. Locatia este ideala pentru desfasurarea acestui eveniment, aflat la cea de a doua editie, fiind disponibile 6 terenuri de zgura, acoperite, cu diferite facilitati, astfel incat jucatorii vor avea tot confortul pentru a se bucura de un turneu de senzatie.

La evenimentul Summer Stars 2015 se pot inscrie tenismenii care au castigat minimum o proba de simplu, a oricarui tip de turneu, in sezonul de vara din cadrul Circuitului Tenis Partener, in perioada 18 aprilie – 19 octombrie, pana la datele stabilite pentru fiecare nivel de joc. Turneul Campionilor de Simplu este structurat pe cinci niveluri de joc, respectiv 4, 5, 6, 7 si 8. Jucatorii finalisti la simplu din aceeasi perioada au o sansa, dar se pot inscrie cu prioritatea a doua fata de campioni. Locurile sunt limitate, astfel ca, in cazul in care cererea este mai mare, acceptarea se va face in functie de clasamentul de simplu.

VIDEO | Doi medici din Suceava au avut curaj să denunțe politizarea înainte de dezastru: ”Spitalul ăsta e transformat în afacere. A lui Flutur, a lui Rîmbu și alții. Afacere de partid”
Recomandări

VIDEO | Doi medici din Suceava au avut curaj să denunțe politizarea înainte de dezastru: ”Spitalul ăsta e transformat în afacere. A lui Flutur, a lui Rîmbu și alții. Afacere de partid”

 

Inscrierile la Turneul Campionilor de Simplu sunt deschise si se fac pana joi, 22 octombrie, la ora 20:00, printr-un e-mail la adresa [email protected]. Listele de acceptare vor fi publicate vineri, 23 octombrie, pe pagina oficiala a Tenis Partener.

In cazul jucatorilor care urmeaza sa isi schimbe nivelul dupa ce s-au calificat formal la Summer Stars 2015, invitatia se va face la proba corespunzatoare noului  nivel de joc, respectiv daca sportivul a castigat la nivelul 6 si a trecut la 7 in acest timp, va fi invitat sa ia parte la proba de nivel 7.

Turneul Campionilor de Simplu este penultimul turneu de amploare din calendarul anual al Circuitului Tenis Partener. In a doua parte a lunii, in perioada 21-22 noiembrie, va avea loc ultimul eveniment mare din an, un simultan de peste 30 de turnee in mai multe orase din tara, care este asteptat cu nerabdare de catre pasionati: Romania Joaca Tenis la Dublu.

Un militar care conduce starea de urgență se revoltă: “Nu mai tac. E vorba de viața oamenilor, nu de o pivniță inundată”
Recomandări

Un militar care conduce starea de urgență se revoltă: “Nu mai tac. E vorba de viața oamenilor, nu de o pivniță inundată”

 

Pentru mai multe detalii despre Summer Stars 2015 – Turneul Campionilor de Simplu si evenimentele din cadrul circuitului, va invitam sa vizitati pagina oficiala www.tenispartener.ro si dar si pagina Facebook Tenis Partener.

Cine este MPG

MPG implementeaza proiectele sportive initiate de Fundatia PROAM Events, care sustine atragerea populatiei catre practicarea recreationala a unui sport, ca mod sanatos si distractiv de petrecere a timpului liber. MPG este lider de piata pe segmentul proiectelor sportive adresate practicantilor amatori, cu o experienta de 18 ani in domeniu. Coordoneaza peste 750 de evenimente sportive, in 70 de orase, acoperind intreg parcursul anului. MPG implementeaza 4 sisteme nationale:  tenis – www.tenispartener.ro, www.tenis10.ro, ciclismwww.ridersclub.ro  si alergare – www.runfest.ro precum si un sistem de competitii pe 10 discipline sportive, in Bucuresti, accesat de peste 150 de companii – Romanian Corporate Sports – www.corporatesports.ro. Totodata, proiectul pentru copii Tenis10 – www.tenis10.ro – a fost nominalizat ca finalist al European CSR Awards 2013. Compania a creat si dezvoltat si un proiect cu format special, o cursa cu obstacole URBATLON – www.urbatlon.ro. In ultimii 8 ani, MPG a implementat peste 2.500 de evenimente sportive si a lansat campanii de comunicare impreuna cu mass-media specializate. Detalii despre MPG se gasesc pe pagina oficiala www.mpg.com.ro.

Close
Închide
  Close