Mergi direct la conținut »
U Cluj - First Vienna 3-1. ^Victorie pentru ardeleni în ultimul amical din Austria
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > U Cluj - First Vienna 3-1. ^Victorie pentru ardeleni în ultimul amical din Austria

U Cluj – First Vienna 3-1. ^Victorie pentru ardeleni în ultimul amical din Austria

Universitatea Cluj s-a impus în faţa formaţiei First Vienna, scor 3-1, în ultimul meci de verificare susţinut în canonamentul din Austria.

Golurile formaţiei ardelene au fost marcate de Kovacs (13), Jula (60) şi de Stojanovic (90), în timp ce pentru First Vienna a punctat Nesevi (29). First Vienna este cel mai vechi club de fotbal din Austria şi evoluează în a treia ligă.

Antrenorul Mihai Teja a trimis în teren următoarea formulă de start: Niculescu – Mateus, Raţiu, Târnăcop – Lungu, Costin – Paulinho, Kovacs, Viveiros – Jula. Pe parcursul meciului au mai intrat Achim, Jovanovic, I. Neag, Sauvadet, Dan Bucşa, Saşa Stojanovic, V. Lemnaru şi Calcan.

În celelalte amicale disputate în Austria, Universitatea Cluj a pierdut, la rând, cu Rapid Vienna (0-4) şi cu Kuban Krasnodar (1-4). A urmat o remiză albă obţinută în compania formaţiei ruse Anji. Ardelenii au simţit pentru prima dată gustul dulce al victoriei, în faţa formaţiei din liga secundă austriacă, Florisdorfer AC, scor 5-3. Următorul meci a fost în compania echipei la care este legitimat Max Nicu, Wacker Burghausen, din a patra ligă germană, scor 1-1.

Close
Închide
  Close