Brazilianul ploieştenilor, singurul integralist al campionatului în sezonul recent încheiat, a plecat în vacanţă în Brazilia, lăsându-i cu ochii în soare pe oficialii ploieşteni. Înaintea ultimului derby al campionatului dintre Petrolul şi Steaua, fundaşul brazilian dădea asigurări ca este doar o chestiune de zile până se va oficializa prelungirea contractului.

Mai exact, Guilherme afirma pentru site-ul oficial al clubului că şi-a dat acordul de a continua la Petrolul pentru următoarele doua sezoane şi că a mai rămas doar ca avocaţii ambelor părţi să pună la punct ultimele detalii:

”Eu rămân la Petrolul! Am bătut palma cu patronul Dan Capră şi voi continua aici. Ne-am înţeles şi voi semna pe încă doi ani. Pentru mine nu a fost vorba de bani, m-am gândit şi la acest aspect, dar nu acesta a fost principalul motiv, dintotdeauna mi-am dorit să rămân. Niciun moment nu a fost vorba de o plecare la Steaua, am aceleaşi sentimente puternice pentru club, echipă şi fani şi nu s-a pus problema să merg acolo”, a declarat Guilherme.

 Un an de zile a trecut de când Haubert Guilherme îi duce cu ”zăhărelul” pe oficialii ploieşteni

Cum socoteala de-acasă nu se potriveşte niciodată cu cea din târg, iată că ultimele informaţii privind ”cazul” Guilherme prinde din nou un alt contur. Contactat de catre cei de la Republicanul.ro, patronul ”găzarilor”, Dan Capră a declarat următoarele: ”De un an tot negociem cu el şi uitaţi că nici acum nu s-a rezolvat. Ba e vorba de impresar, ba despre avocat, care are nu ştiu ce obiecţii, mereu apare câte ceva din partea lui. Cred că noi am dat dovadă de omenie, de onestitate, atât în privinţa contractului propus, cât şi în problema relaţiei lui cu suporterii, dar degeaba”.

Această ultimă declaraţie a lui Dan Capră vine să întărească şi mai tare vocile cârcotaşilor de serviciu, care spuneau înaintea derby-ului cu Steaua că afirmaţiile brazilianului sunt doar vorbe în vânt pentru a putea fi liniste înaintea confruntării din penultima etapă cu echipa campioană.

 

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter
GSP.RO

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter

Horoscop 28 ianuarie 2020. Capricornii au destule probleme urgente de rezolvat
HOROSCOP

Horoscop 28 ianuarie 2020. Capricornii au destule probleme urgente de rezolvat