ACTUALIZARE 31 august, ora 19.00: PSG a anunțat oficial că l-a împrumutat pentru un sezon pe Kylian Mbappe, de la AS Monaco. De la anul, dacă-l vrea definitiv, PSG trebuie să achite o sumă care se apropie de 180 de milioane de euro.

Mişcarea face parte dintr-un plan al parizienilor de a evita problemele legate de fair-play-ul financiar.
„Clubul PSG este încântat să anunţe transferul fotbalistului Kylian Mbappe. Internaţionalul francez va fi, iniţial, împrumutat timp de un sezon, contractul de împrumut conţinând o clauză de cumpărare care îl va ţine pe acesta la Paris până în iunie 2022. Bine ai venit, Kylian!”, este anunţul făcut de către conducătorii clubului PSG, pe site-ul oficial.

„Este o mare plăcere că am semnat cu PSG. Pentru orice persoană crescută în regiunile Parisului este un vis să îmbrace tricoul PSG-ului şi simtă atmosfera de pe Parc des Princes.

Mi-am dorit să fiu parte a acestui proiect, unul dintre cele mai ambiţioase din Europa. Alături de colegii mei vreau să continui progresul şi să ajut echipa să îşi atingă obiectivele”, a declarat Mbappe după semnarea contractului, citat de site-ul oficial al PSG.

….

ACTUALIZARE 31 august. Lacina Traore, fostul atacant de la CFR Cluj, a ajuns în Franța, la Dijon.

Fundașul ivorian i-a costat pe londonezi suma de 25 de milioane de euro. Aurier merge la trupa din nordul Londrei până în 2022.

Sergie Aurier, 24 anni, al Psg dal 2014. Lapresse

Sergie Aurier are 24 ani și evolua la PSG din 2014. Îl va înlocui pe Walker, transferat la Manchester City pentru o sumă de aproximativ 50 de milioane de euro.

Atacantul Nani (Valencia), campion european cu Portugalia în 2016, va semna un contract cu Lazio Roma pentru o indemnizație de transfer evaluată de presă la 15 milioane euro, relatează goal.com.

Nani, 30 ani, cu 110 selecții și 24 goluri pentru Portugalia, a jucat sezonul trecut la Valencia, după un transfer de 8 milioane euro de la Fenerbahce. El a mai evoluat în cariera sa la Sporting Lisabona și Manchester United.La Valencia, Nani a disputat 25 de meciuri și a marcat 5 goluri.

La rândul lui, algerianul Riyad Mahrez (26 de ani), fost campion al Angliei cu Leicester, a părăsit cantonamentul naționalei sale, pentru a semna un contra cu Barcelona.

Presa din Chile anunță că oficialii celor de la City se află acum în Chile pentru a semna contractul cu Alexis Sanchez.

Formația lui Pep Guardiola acceptat toți termenii propuși de Sanchez, iar jucătorul și-a dat acordul de a juca la City, anunță El Mercurio.

Manchester City va plăti 75 de milioane pentru Alexis Sanchez, care în cariera sa a trecut și pe la FC Barcelona. Deocamdată nu se știe dacă Raheem Sterling va face parte din această afacere.

Alexis împlinește 29 de ani în luna decembrie. Se află la Arsenal din 2014, unde a strâns 145 de meciuri și a punctat de 72 de ori. Atacantul a adunat 115 meciuri pentru Chile și a marcat de 38 de ori.

Tot azi, Liverpool l-a transferat pe Oxlade Chamberlain de la Arsenal.