MENIU CAUTĂ
02 Sep. 2018 14:54

Ultimele transferuri pentru FC Botoșani. A venit Fabbrini, fost internațional italian

Distribuie

Ultimele transferuri pentru FC Botoșani. Diego Fabbrini şi Lossemie Karaboue vor ajunge sub comanda lui Costel Enache până pe 4 septembrie, ultima zi a perioadei de transferuri.

Potrivit monitorulbt.ro, sub comanda lui Costel Enache urmează să ajungă alţi doi jucători care au evoluat în campionatele tari din Occident.

Diego Fabbrini, 28 de ani, este atacant şi ultima dată a fost sub contract cu Birmingham, care în sezonul trecut l-a împrumutat la Real Oviedo. A mai jucat la Empoli, Udinese, Palermo, Watford, Siena, Millwall şi Middlesbrough. Are 30 de apariţii în Serie A şi a jucat un meci şi pentru naţionala Italiei, pe 15 august 2012. În prezent, este cotat la un milion de euro.

Lossemy Karaboue, 30 de ani, este mijlocaş dreapta. Ultima dată a evoluat pentru Valenciennes, echipă de care s-a despărţit în această vară. A început fotbalul la Lyon şi a mai jucat apoi pentru Nancy, Troyes, APO Levadiakos şi Valenciennes. Are nu mai puţin de 106 apariţii în prima ligă din Franţa. Karaboue este un fost internaţional francez de juniori. În prezent, este cotat la 600.000 de euro.

Moldovenii au în lot și un fotbalist trecut pe la PSG, Hervin Ongenda.

Liga 1, etapa a 7-a: FCSB – FC Botoșani (azi, 21.30, Digi, Telekom, Look). Se joacă la Voluntari

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii