Mergi direct la conținut »
Ultimele vești despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher: ”Îl vizitez de două ori pe lună, dar aș vrea să se schimbe ceva”
Sport Libertatea > Sport > Ultimele vești despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher: ”Îl vizitez de două ori pe lună, dar aș vrea să se schimbe ceva”

Ultimele vești despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher: ”Îl vizitez de două ori pe lună, dar aș vrea să se schimbe ceva”

Jean Todt, 72 de ani, artizanul succeselor Ferrari din perioada 1999-2004, a vorbit la un eveniment din Elveția, unde a fost premiat pentru întreaga activitate, despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher.

Când i s-a acordat premiul, fostul șef Ferrari nu a putut vorbi decât despre fostul septuplu campion mondial din Formula 1: „Îl vizitez de două ori pe lună. Îl iubesc, pe el și familia lui, dar doresc ca situația să fie diferită, să se schimbe”.

Într-un fel, francezul a dezvăluit că Schumi e încă într-o stare proastă.

Au trecut aproape cinci ani de când germanul Mihael Schumacher a căzut la schi la Meribel, în Alpii francezi, unde s-a rănit grav. De atunci, proape nimic nu se știe despre starea lui de sănătate. Schumi se află acum la domeniul familiei, de pe malul Lacului Geneva din Elveția, unde are parte de o echipă medicală specială.

„Îmi amintesc de timpul petrecut cu Michael ca fiind cel mai frumoas din viața mea. Am scris o poveste incredibilă”, a concluzionat Todt.

Todt îl vizitează pe Michael Schumacher la casa fostului pilot din orașul elvețian Gland, cu vedere la Lacul Geneva, de minimum două ori pe lună.

Jean Todt și-a început cariera în raliuri, disciplina în care a fost vicecampion mondial în 1981 în calitate de copilot al lui Guy Frequelin. Apoi a avansat progresiv în conducerea echipelor de raliuri, de anduranta și de Formula 1, ajungând să ocupe posturi de director sportiv la Peugeot-Talbot, apoi PSA Sport și Ferrari, unde a devenit director general, între 2006 și 2008. Todt ocupă funcția de președinte al Federatiei Internationale de Automobilism (FIA) înca din 2009. În 2017 a fost reales pentru al treilea mandat și ultimul.

Schumacher, miracol la 5 ani de la accident: „Am vazut cursa impreuna!” Veste uriasa

Close
Închide
  Close