De Octavian Cojocaru,

În mod normal, antrenorul nu se schimbă după o victorie. Cu atât mai puțin după un succes la scor. Când scorul e prea mare, se poate întoarce, totuși, împotriva antrenorului, a notat Gazzetta dello Sport.

Partida Invicta Sauro – Marina Calcio s-a încheiat cu un halucinant 27-0. Paolo Brogelli, președintele grupării din zona Grosseto, a explicat de ce a luat decizia halucinantă de a da afară antrenorul după o victorie cu asemenea scor.

„Antrenorii trebuie să-i învețe pe jucători să-și respecte adversarii!”

„A fost lipsă de respect. Nu se face așa ceva! Antrenorii trebuie să-i învețe pe tinerii fotbaliști să-și respecte adversarii. Astăzi nu s-a întâmplat așa ceva”, a spus Brogelli.

„Am aflat cu uimire și cu regret de scorul acestui meci. Valorile în care cred și pe care le-am urmat în munca depusă în sectorul juvenil sunt în antiteză cu astfel de lucruri.

Adversarul trebuie să fie întotdeauna respectat și astăzi nu s-a întâmplat asta! Ca președinte, îmi cer scuze celor de la Marina Calcio și transmit că întreaga conducere a clubului a decis concedierea antrenorului Riccini.

Antrenorii noștri au datoria de a-i antrena, dar și de a-i educa pe copii”, a mai explicat șeful clubului.

Citeşte şi:

Un fulger a lovit doi copii în timpul unui meci de fotbal de juniori!

Ce putem învăța de la kenyenii platourilor înalte, cei mai rapizi oameni ai planetei? Lentoarea vieții lor și prietenia: ”O cunosc pe Gabriela Szabo!”

«Am noroc cu el, că nu s-a vagabonțit». Pompier și delegat la echipa Gaz Metan Finta, din Dâmbovița, Marian Mihăilă vorbește despre fiul său Valentin

Îl mai recunoașteți? Cum arată acum un celebru milionar român, după operații estetice și efecte speciale :D
GSP.RO

Îl mai recunoașteți? Cum arată acum un celebru milionar român, după operații estetice și efecte speciale :D

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult
HOROSCOP

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult