MENIU CAUTĂ
16 Apr. 2018 17:48

Un arbitru din România a fugit prin gârlă pentru a-și scăpa pielea! ”Altădată a stat și a luat-o rău pe coajă”

Distribuie

Un arbitru din România a fugit prin gârlă pentru a-și scăpa pielea! ”Altădată a stat și a luat-o rău pe coajă”.

Fotbalul mic din România nu se dezminte! Au trecut anii în care arbitriii fugeau cât îi țineau puterile pe șine, dacă apucau să scape din „potcoava' din Giulești.

Mai nou, ei își încearcă aptitudinile fizice pe prundul gârlii. Un arbitru din Dâmbovița, obișnuit cu bătăile de pe tăpșanele eșaloanelor inferioare, a considerat că „fuga e rușinoasă, dar e sănătoasă'.

Un arbitru din România a fugit prin gârlă! Era pățit și n-a mai vrut să riște nimic

Răzvan Dobre a avut de arbitrat meciul Sportul Runcu – Voința Buciumeni, din Liga „Onoare', Seria Nord. În minutul 78, la scorul de 1-5, lucrurile au luat-o razna.

Arbitrul l-a eliminat pe Ciobanu, de la Sportul Runcu. Jucătorii gazdelor au luat foc și l-au amenințat pe arbitru. Fiindcă altădată a mai stat pe loc și a încasat-o zdravăn, acum Răzvan Dobre a decis s-o ușchească de la fața locului.

Neavând „pistă', a alergat pe prundul gârlei din apropiere! 

„Au fost câteva incidente la meci. Arbitrul s-a aflat foarte aprope să fie lovit de către componenții Runcului. Au vrut să-l lovească, dar acesta nu a stat să primească vreo lovitură.

În momentul acela a rupt-o la fugă, pentru că a considerat că fuga e sănătoasă. În alte dăți a stat și a luat-o rău pe coajă. S-a învățat mine și și-a încercat testul de viteză', au povestit martori ai incidentelor pentru dbonline.ro.

Acest inccident nu este singular. Dâmbovița conduce autoritar în clasamentul celor mai „încinse' județe din țară, unde bătăile sunt o „obișnuință'.


CITEȘTE ȘI: 

Amenințări incredibile în fotbalul românesc: 'Au zis că vin cu sabia să ne taie!'

D-ale lui Caragiale: arbitrul-preot Mugurel Savu a fost bătut pe teren! A anunțat că se va retrage pentru o perioadă!

Loading...
Comentarii