MENIU CAUTĂ
10 Aug. 2018 13:34

Un arbitru a fost lovit cu o doză de bere în cap. Rănitul a fost transportat imediat la spital | VIDEO

Distribuie

Un arbitru a fost lovit cu o doză de bere în cap. Rănitul a fost transportat imediat la spital. Partida Sturm Graz - AK Larnaca, din prima manșă a turului trei preliminar din Liga Europa, s-a încheiat cu victoria oaspeților, scor 0-2.

Meciul a fost oprit mai bine de 40 de minute, după ce, la câeva momente după ce oaspeții au marcat al doilea gol, un suporter al austriecilor a aruncat cu o doză de bere în capul asistentului Frederik Klyver, care a sângerat abundent.

Un arbitru a fost lovit cu o doză de bere în cap. Rănitul a fost transportat imediat la spital, agresorul a fost identificat

Centralul Mohammed Al-Akim a oprit imediat jocul, pe care l-a reluat la peste 40 de minute distanță, la tușă oficiind rezerva Markus Lindgren.

Frederik Klyver a fost transportat la spital, iar agresorul a fost identificat. Acesta urmează să fie judecat pentru fapta sa.

„E șocant ce s-a întâmplat. M-a lăsat fără cuvinte. Împotriva agresorului trebuie luate toate măsurile posibile. Imaginea clubului nostru va avea enorm de suferit”, a spus Gunter Kreissl, directorul sportiv de la Sutrm Graz.

Iată ce au făcut românii care au jucat aseară în Liga Europa.


CITEȘTE ȘI:

Citește mai multe despre arbitru, bere, Liga Europa, lovit și Sturm Graz pe Libertatea.

Comentarii