Mergi direct la conținut »
Un fotbalist român a comis un teribil accident rutier: ”Suntem cu toții șocați!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Un fotbalist român a comis un teribil accident rutier: ”Suntem cu toții șocați!”

Un fotbalist român a comis un teribil accident rutier: ”Suntem cu toții șocați!”

Un fotbalist român a comis un teribil accident rutier: ”Suntem cu toții șocați!”. Cătălin Mierlici are 19 ani și joacă la echipa CSM Reșița, din Liga 3.

Jucătorul a făcut marți dimineață un teribil accident rutier, iar acum se află internat la Spitalul Fundeni, dar este în afara oricăui pericol. El se îndrepta spre Reșița când, la aproape 25 de kilometri de destinație, a pus mâna pe telefon, a intrat pe contrasens și s-a lovit de un vehiccul ce mergea corect.

Jucătorul originar din București a ajuns la CSM Reșița în această vară, după ce a fost transferat de la Voința Turnu Măgurele.

Un fotbalist român a comis un teribil accident rutier: are fractură de stern și leziuni cervicale

„Un tânăr de 19 ani din București, având alte preocupări de natură a-i distrage atenția în mod periculos, prin folosirea telefonului mobil, a pătruns pe sensul opus cu autoturismul și a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară, condusă regulamentar de un bărbat de 34 de ani, tot din București”, au declarat reprezentanți ai IPJ Caraș-Severin, potrivit expressdebanat.ro.

„Suntem șocați cu toții. El nu s-a prezentat la antrenament, nu anunțase nimic și atunci am început să-l sunăm, dar nu am reușit să dăm de el. Am sunat la București, la familie, la antrenorul lui de la juniori și așa am aflat de accident.

Am înțeles că a fost transportat cu elicopterul la Spitalul Fundeni, cu fractură de stern și leziuni grave la coloana cervicală.

Săptămâna în imagini | ”Zilele furiei” în Liban, protestele care au zguduit regimul iranian și viața după erupția vulcanului filipinez Taal
Recomandări

Săptămâna în imagini | ”Zilele furiei” în Liban, protestele care au zguduit regimul iranian și viața după erupția vulcanului filipinez Taal

Cătălin ne place foarte mult, ne-am pus mari speranțe în el și ne interesăm acum să vedem cu ce-l putem ajuta. În primul rând sper să se facă bine și m-aș bucura enorm să-l putem vedea cât mai repede pe gazon. Suntem cu toții alături de el”, a declarat Viorel Lolea, președintele lui CSM Reșița, potrivit sursei citate.

Un teribil accident rutier în care a fost implicat un fotbalist român a avut loc și cu un an în urmă.


CITEȘTE ȘI: 

EXCLUSIV: Românul din Gorj mort în urma tragediei de la Genova urma să se căsătorească în toamnă. Marian Roșca era șofer de tir și făcea o singură cursă pe lună în Italia

Close
Închide
  Close