De Ciprian Iana,

Codruț Anghel, fotbalist la echipa Concordia Chiajna 2 a văzut moartea cu ochii, la un banal meci de verificare cu FCSB 2.

Astfel, la un moment dat, fotbalistul s-a ciocnit violent de un adversar și a rămas întins pe teren sub privirile îngrozite ale celor prezenți la meci.

”Din câte știu eu, am schimbat salvarea pe unde prin oraș, am ajuns la Municipal unde mi s-au făcut investigații amanuntite. Cand am ajuns la spital nu se știa starea mea exactă. Am fost anunțat de către cei de pe ambulanță că am ajuns la spital in coma de gradul 3”, a mărturisit fotbalistul la Sport Total FM.

Codruț Anghel a adăugat: ”Am revăzut filmarea, mă uit și caut să văd exact ce se întâmplă după ce sunt lovit și reacția mea, pentru că eu nu vedeam nimic. Auzeam ce se întâmplă, dar vorbeau foarte mulți în jurul meu și nu știam cine, ce spune sau chiar unde sunt”.

Potrivit declarațiilor fotbalistului, ambulanța obligatorie de la meci nu avea aparatura necesară pentru intervenția în cazuri de urgență (defibrilator și targă), motiv pentru care Codruț a fost transportat afară de pe teren cu o prelată! În plus, s-a vorbit că ambulanța nu avea pe ea un medic de specialitate.

Pe 31 august, Alis Grasu, managerul Ambulanței București-Ilfov, a făcut precizări referitor la acest caz. O ambulanță privată l-a preluat și l-a dus în întâmpinarea unei alte ambulanțe. Cele două s-au intersectat după 13 minute, după cum a declarat Alis Grasu, director Ambulanța București, la Antena 3.

„În data de 19, în cursul dimineții, în jurul orei 11.45, s-a primit o solicitare la 112, pentru a merge la întâlnire cu o ambulanță privată, care transporta un pacient de sex masculin de la stadionul Concordia, din localitatea Chiajna către Spitalul Universitar. Cele două ambulanțe s-au întâlnit după 13 minute. A fost preluat pacientul. Pacientul prezenta un traumatism cranian care s-a dovedit a fi o contuzie cervicală. La momentul preluării, pacientul nu era conștient. Nu am multe date. Noi l-am preluat pe traseu. Avea tensiometru, punsiometru și o linie venoasă, s-a continuat îngrijirile”, a declarat Alis Grasu, director Ambulanța București.

Un fotbalist a văzut moartea cu ochii. A stat în stare de inconștiență aproximativ două ore și jumătate

Codruț Anghel, care a stat în stare de inconștență timp de aproximativ două ore și jumătate, s-a declarat acum apt de joc!

„Sunt bine din toate punctele de vedere acum. Am discutat cu medicii din spital, i-am întrebat când îmi pot relua activitatea, dar eu mi-am dorit mult să joc sâmbătă. Dânșii au dorit să fie mai precauți, dar a fost decizia mea să joc la meciul cu Roșiori”, a mărturisit, la Sport Total FM, Codruț Anghel.

CITEȘTE ȘI: Alan Sherear a ajuns la spital. Fostul atacant englez a fost operat, după ce a căut cu bicicleta

 

În 2005 mergea la "Din Dragoste", după ce își înșelase soțul cu 2 bărbați. Uluitor ce s-a aflat acum, după 14 ani VIDEO
GSP.RO

În 2005 mergea la "Din Dragoste", după ce își înșelase soțul cu 2 bărbați. Uluitor ce s-a aflat acum, după 14 ani VIDEO