Oficialul le-a transmis tuturor celor interesați că echipa sa este dispusă să-l cedeze pe jucător, dar numai pentru suma corectă.

„Sunt multe echipe, chiar şi din străinătate, nu doar din România, care îl doresc pe Ngadeu. Una dintre acestea este Steaua. Am avut unele discuţii şi negocieri, dar deocamdată nimic concret. Pentru suma corectă, ne putem despărţi de Ngadeu”, a spus Cornel Şfaiţer.

Oficialul formaţiei botoşănene este convins că Ngadeu poate face pasul spre o echipă importantă: „Ngadeu este un jucător extrem de important în compartimentul nostru defensiv. S-a văzut că după revenirea lui, echipa s-a exprimat altfel. Este un jucător care dă siguranţă, care a ajuns la maturitatea fotbalistică. Cred că el a demonstrat că are valoare şi, după cum aţi văzut în ultimele meciuri, ştie să marcheze. Îi prevăd un viitor frumos. Poate ajunge la o formaţie importantă”.

Camerunezul Michael Ngadeu, în vârstă de 25 de ani, a venit, în vara anului 2014, la echipa antrenată acum de Cristian Pustai. El a mai evoluat de-a lungul carierei la Canon Yaounde (Camerun) şi ligile inferioare din Germania, la SC Kirchhorden, SV II Sandhausen şi FC II Nurnberg. Ngadeu a avut două selecţii în echipa naţională Under 20 a Camerunului.

Pe de altă parte, Costel Gâlcă, ajuns în urmă cu 10 zile pe banca lui Espanyol, a vorbit marți seara, exclusiv la Digi Sport, la Fotbal Club: “Deocamdată am vorbit despre lot cu directorul sportiv. Varela şi Stanciu sunt două variante interesante care se pot adapta la fotbalul spaniol. Prepeliţă e bun şi îl cunosc bine. Stanciu e inteligent, are calităţi tehnice. Mai depinde şi de mine. Acest lucru e foarte important. Dacă ar fi cazul, s-ar aduce şi jucători români. Sunt implicat în aceste decizii, dar nu iau decizii singur. Există un risc, dar sunt jucători pe care îi cunosc foarte bine şi pot reuşi în campionatul Spaniei. Eu am vrut să îl aduc pe Ivan (n.r. Andrei Ivan, de la CSU Craiova, 18 ani) la Steaua. Ar fi jucat. E un fotbalist care, în câţiva ani, va fi următorul atacant al naţionalei.”, a spus fostul antrenor al Stelei.

Gâlcă spune că nu intenționează să discute despre acești jucători cu conducerea Stelei: ”Nu voi negocia direct cu patronul Stelei. Meseria mea este alta. Trebuie să vorbească cei de la club. E treaba altora.”