Unai Emery, tehnicianul parizienilor: ”De ce am pierdut această partidă? Din trei motive. Primul, pentru că jucătorii echipei noastre au fost lipsiți de personalitate în anumite momente ale partidei, al doilea pentru unele decizii ale arbitrilor (n.r. – n-a fost penalty la căderea în careu a lui Luis Suarez) în ceea ce privește cele două penalty-uri acordate împotriva noastră, și al treilea l-a reprezentat adversarul”, a spus tehnicianul, la ”Premium Sport”.

Spaniolul Luis Enrique, cel care și-a anunțat plecarea de la catalani la finalul sezonului, a afirmat: ”Este o noapte incredibilă, am câștigat o partidă aproape imposibilă. Suntem fericiți. Le mulțumesc tuturor jucătorilor și tuturor suporterilor”.

”Echipa a avut încredere. O astfel de echipă, făcută din campioni care se gândesc doar la victorie, este ușor de antrenat. În astfel de partide trebuie să încerci să fii agresiv la maximum, riscând să te descoperi în apărare. Băieții au interpretat partitura la perfecțiune. Când ai balonul trebuie să gestionezi bine situația. Noi am reușit”.