Mergi direct la conținut »
Reacții după Universitatea Craiova - FCSB 0-1. Vintilă: ”L-am citit pe Pițurcă și i-am redus la tăcere pe olteni!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Reacții după Universitatea Craiova - FCSB 0-1. Vintilă: ”L-am citit pe Pițurcă și i-am redus la tăcere pe olteni!”

Reacții după Universitatea Craiova – FCSB 0-1. Vintilă: ”L-am citit pe Pițurcă și i-am redus la tăcere pe olteni!”

Bogdan Vintilă, antrenorul FCSB-ului, a analizat victoria reușită de jucătorii săi pe terenul Craiovei, scor 1-0.

”Băieții meritau această victorie. Pur și simplu am blocat Craiova pe tot parcursul jocului, nu i-am dat situații de a marca, n-au avut niciun șut pe poartă. Mă bucur că am reușit să luăm 3 puncte contra unei echipe bune și am redus-o la tăcere cu jocul nostru.

Terenul nu ne-a ajutat prea mult, noi am vrut să pasăm. Îmi felicit jucătorii pentru ceea ce am făcut pe teren, este victoria lor. E o victorie muncită. Mă bucur foarte mult pentru ei, pentru că merită mult mai mult. Am citit jocul Craiovei, chiar dacă a fost un antrenor nou, eu am jucători mai buni decât Victor Pițurcă. Încerc să răzbat și eu în această lume”, a spus Vintilă, la Look Sport 

”A fost un joc de luptă, ne-am intrat mai greu în ritm. În prima repriză n-am avut mari realizări, în afară de ocazia lui Cicâldău.

În a doua repriză am controlat mai bine jocul, dar degeaba. Ce contează că am fost mai periculoși? Mai rău decât atât nu se putea. E un război lung și vom încerca să câștigăm meciul viitor.  

Ne lipsesc acuratețea și circulația mingii”, a spus și Victor Pițurcă, Digi Sport.

”Nu sunt supărat pe Pigliacelli, i-a sărit mingea. Se putea întâmpla oricui. Nu mi-a plăcut că fundașii n-au urmărit. Atacantul a urmărit, iar noi ne-am oprit. E normal ca FCSB să intre în play-off, ei dispun de un lot bun”

Victor Pițurcă, manager Universitatea Craiova

”Ce să mai vorbesc? Zero șuturi pe poartă, nu au trecut de centrul terenului în prima repriză. Asta e tot ce vreau să spun. N-au avut nici un șut pe poartă tot meciul, jucătorii lor n-au trecut de jumătatea terenului. S-a jucat ca pe vremuri, toți la o singură poartă!”, a declarat Gigi Becali, pentru GSP.ro. 

Șeful Consiliului județean Brasov, politicianul PNL Veștea, fotografie alături de interlopul urmărit internațional, care își arată mușchii
Recomandări

Șeful Consiliului județean Brasov, politicianul PNL Veștea, fotografie alături de interlopul urmărit internațional, care își arată mușchii

 

”Au avut un singur șut pe poartă și au câștigat. Nici noi n-am avut, dar ocaziile mai mari ale noastre au fost. A fost mai mult un joc tactic și s-a jucat mult pe contraatac”, a spus olteanul Andrei Ivan, la Digi Sport.

Ivan a vorbit și despre faza din minutul 57, la scorul de 0-0, când a căzut în careul vicecampioanei României la un duel cu Iulian Cristea: ”I-am luat fața lui Cristea și mi-a dat peste picioare. A fost penalty. Mie mi s-a spus că n-a văzut tușierul”.

Și FCSB a solicitat un penalty, la duelul din prima repriză, dintre Florinel Coman și Kelici, însă arbitrul Istvan Kovacs n-a suflat nimic.


Close
Închide
  Close