Mergi direct la conținut »
Reacții după Universitatea Craiova - FCSB 0-1. Vintilă: ”L-am citit pe Pițurcă și i-am redus la tăcere pe olteni!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Reacții după Universitatea Craiova - FCSB 0-1. Vintilă: ”L-am citit pe Pițurcă și i-am redus la tăcere pe olteni!”

Reacții după Universitatea Craiova – FCSB 0-1. Vintilă: ”L-am citit pe Pițurcă și i-am redus la tăcere pe olteni!”

Bogdan Vintilă, antrenorul FCSB-ului, a analizat victoria reușită de jucătorii săi pe terenul Craiovei, scor 1-0.

”Băieții meritau această victorie. Pur și simplu am blocat Craiova pe tot parcursul jocului, nu i-am dat situații de a marca, n-au avut niciun șut pe poartă. Mă bucur că am reușit să luăm 3 puncte contra unei echipe bune și am redus-o la tăcere cu jocul nostru.

Terenul nu ne-a ajutat prea mult, noi am vrut să pasăm. Îmi felicit jucătorii pentru ceea ce am făcut pe teren, este victoria lor. E o victorie muncită. Mă bucur foarte mult pentru ei, pentru că merită mult mai mult. Am citit jocul Craiovei, chiar dacă a fost un antrenor nou, eu am jucători mai buni decât Victor Pițurcă. Încerc să răzbat și eu în această lume”, a spus Vintilă, la Look Sport 

”A fost un joc de luptă, ne-am intrat mai greu în ritm. În prima repriză n-am avut mari realizări, în afară de ocazia lui Cicâldău.

În a doua repriză am controlat mai bine jocul, dar degeaba. Ce contează că am fost mai periculoși? Mai rău decât atât nu se putea. E un război lung și vom încerca să câștigăm meciul viitor.  

Ne lipsesc acuratețea și circulația mingii”, a spus și Victor Pițurcă, Digi Sport.

”Nu sunt supărat pe Pigliacelli, i-a sărit mingea. Se putea întâmpla oricui. Nu mi-a plăcut că fundașii n-au urmărit. Atacantul a urmărit, iar noi ne-am oprit. E normal ca FCSB să intre în play-off, ei dispun de un lot bun”

Victor Pițurcă, manager Universitatea Craiova

”Ce să mai vorbesc? Zero șuturi pe poartă, nu au trecut de centrul terenului în prima repriză. Asta e tot ce vreau să spun. N-au avut nici un șut pe poartă tot meciul, jucătorii lor n-au trecut de jumătatea terenului. S-a jucat ca pe vremuri, toți la o singură poartă!”, a declarat Gigi Becali, pentru GSP.ro. 

Testat pozitiv cu COVID-19, șeful corpului de control al Ministerului Sănătăţii a revenit la serviciu și le-a spus colegilor că a fost un test ”fals pozitiv”
Recomandări

Testat pozitiv cu COVID-19, șeful corpului de control al Ministerului Sănătăţii a revenit la serviciu și le-a spus colegilor că a fost un test ”fals pozitiv”

 

”Au avut un singur șut pe poartă și au câștigat. Nici noi n-am avut, dar ocaziile mai mari ale noastre au fost. A fost mai mult un joc tactic și s-a jucat mult pe contraatac”, a spus olteanul Andrei Ivan, la Digi Sport.

Ivan a vorbit și despre faza din minutul 57, la scorul de 0-0, când a căzut în careul vicecampioanei României la un duel cu Iulian Cristea: ”I-am luat fața lui Cristea și mi-a dat peste picioare. A fost penalty. Mie mi s-a spus că n-a văzut tușierul”.

Și FCSB a solicitat un penalty, la duelul din prima repriză, dintre Florinel Coman și Kelici, însă arbitrul Istvan Kovacs n-a suflat nimic.


Close
Închide
  Close