Mergi direct la conținut »
US Open, calificări: Marius Copil continuă să toace banii părinților
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > US Open, calificări: Marius Copil continuă să toace banii părinților

US Open, calificări: Marius Copil continuă să toace banii părinților

Marius Copil (23 de ani, locul 175 ATP) n-a fost în stare să treacă nici măcar de primul tur al calificărilor, la ultimul turneu de Mare Șlem  al anului, US Open.

Sportivul din Arad a capotat, azi-noapte, în fața unui adversar din Ucraina, Denys Molchanov (27 de ani, locul 181 în clasamentul mondial), scor 6-3, 6-7 (3), 2-6.

Copil continuă să trăiască pe spatele tatălui său, Jean, fost sportiv de performanță (a jucat rugby) și actual om de afaceri, care ar fi investit în Marius, până acum, peste 600.000 de euro. ”I-a pus și antrenorul lui Robin Soderling, dar nici acesta nu a putut să-l facă mare jucător”, explică un apropiat al familiei Copil. Îngrijorător este că, după retragerea lui Victor Hănescu din echipa de Cupa Davis, Copil a devenit a doua rachetă a României, după Adrian Ungur.

În focurile calificărilor la competiția de la Flushing Meadows intră, în această seară, Andreea Mitu (22 de ani și poziția a 167-a WTA), care se va duela la noapte cu canadianca Francoise Abanda (17 ani și locul 205 WTA).

În schimb, austriaca Tamira Paszek (23 de ani și locul 109 WTA), iubita și eleva lui Andrei Pavel, a trecut în turul doi al calificărilor, după 6-2, 6-4 cu Fiona Ferro.

 

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close