Mergi direct la conținut »
Aradul e fruntea! UTA termină anul pe primul loc în Liga 2 și e principala favorită la promovarea în Liga 1
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Aradul e fruntea! UTA termină anul pe primul loc în Liga 2 și e principala favorită la promovarea în Liga 1

Aradul e fruntea! UTA termină anul pe primul loc în Liga 2 și e principala favorită la promovarea în Liga 1

Laszlo Balint face spectacol la Arad, în timp ce Flavius Stoican e din ce în ce mai contestat la Ploiești.

UTA n-a avut nicio emoție în ultimul derby al anului, mai ales după ce Sergiu Arnăutu s-a luat la harță cu arbitrul după un fault clar pentru care văzuse deja “galben”. Protestele, dar mai ales cuvintele triviale folosite i-au adus eliminarea (45).

După pauză, Tomozei a ridicat o minge peste toată apărarea Petrolului, vedeta Buhăcianu a preluat ca pe calculator și a deschis scorul (69). Fanii “lupilor” n-au mai rezistat și au început să scandeze din nou “Demisia, demisia” lui Stoican, un antrenor fără reacție.

Ciprian Rus a tras cu sânge rece sub transversală și-a făcut 2-0 (82). Ioniță a pus bomboana pe colivă, la ultima fază a meciului. A pus latul din 10 metri (90+1) și i-a făcut pe fanii arădeni să se suie pe garduri de bucurie! UTA termină anul pe prima poziție a clasamentului, iar la Ploiești se anunță sărbători grele pentru Stoican și-ai lui.

Close
Închide
  Close