Mergi direct la conținut »
Valerii Moraru: "Cristea merită încă o şansă". Manea: "E dolofan"
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Valerii Moraru: "Cristea merită încă o şansă". Manea: "E dolofan"

Valerii Moraru: „Cristea merită încă o şansă”. Manea: „E dolofan”

Acţionarul majoritar Valerii Moraru spune că Adrian Cristea (30 de ani) merită să i se mai acorde o şansă. 

„În ceea ce-l priveşte pe Adrian Cristea, l-a dorinţa lui de a juca a venit în probe. L-am rugat pe Ionel Ganea să-l testeze şi să-şi spună părerea dacă ne poate ajuta sau nu. Am considerat că Adrian merită încă o şansă”, a declarat pentru Sportnews.ro acţionarul majoritar al Rapidului.

Preşedintele Nicolae Manea s-a exprimat deja: „Cristea e fotbalist, dar e puţin cam dolofănel. Dacă nu a făcut pregătire fizică, abia în iarnă îşi revine”.  

Moraru a spus că nu se implică în politica de transferări. „Eu nu am adus niciun jucător, doar am participat la negocieri. L-am adus doar pe spaniolul Antonio şi pe la algerianul Nadjib Baouia, de la Evian, care nu mai este, dar nu e clară situaţia lui. Voi discuta cu Ionel Ganea despre el, pentru că, deşi n-a jucat în ultima perioadă, are viteză bună”, a explicat omul de afaceri.

După preluarea clubului de către Valerii Moraru, Rapid i-a transferat pe Emil Dică, Nicolae Vasile, Iulian Roşu, Ioan Mera, Sebastian Cojocnean, Cătălin Savin, Laurentiu Buş, Valentin Balint. 

Close
Închide
  Close