Mergi direct la conținut »
Valeriu Iftime își desființează jucătorii: ”Acsinte are minte puțină”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Valeriu Iftime își desființează jucătorii: ”Acsinte are minte puțină”

Valeriu Iftime își desființează jucătorii: ”Acsinte are minte puțină”

FC Botoșani nu a reușit nicio victorie în acest început de retur și a obținut un singur punct în trei partide. Înfrângerea cu Astra (0-2), dar mai ales evoluția echipei, l-a înfuriat pe finanțatorul Valeriu Iftime, care și-a criticat dur jucătorii. Deși nu a văzut meciul, patronul grupării moldave l-a criticat aspru pe Florin Acsinte, în direct la Look TV, după ce acesta și-a lăsat colegii în inferioritate numerică.

”N-am văzut meciul, dar am aflat rezultatul. Sunt dezarmat, fără niciun fel de replică. Am auzit de gestul căpitanului Acsinte, nu pot să spun decât că are minte puțină! S-a blocat ceva în capul lui. Îmi pare sincer rău, pentru mine e rușinos când Botoșaniul joacă în 10 oameni”, a declarat finanțatorul Botoșaniului.

Valeriu Iftime i-a fixat un obiectiv antrenorului Leo Grozavu, pentru următoarele două partide. ”Dacă nu luăm 6 puncte în următoarele două meciuri, cu Galațiul, acasă, și la Cluj, vă dau o veste proastă. Înseamnă că suntem într-o criză profundă. Sper ca Leo (n.r. – Grozavu) să poată și să aibă puterile necesare – eu sunt convins că le are – și să pună echipa pe picioare. Azi părem o echipă dezorganizată, în minutul 24 eram conduși cu 2-0 și aveam un om în minus”, a declarat Iftime.

Chiar dacă în acest moment nu se pune problema să-l demită pe Leo Grozavu, Valeriu Iftime nu exclude această variantă, dacă situația din clasament nu se va îmbunătăți. ”În opinia mea e ultima soluție să schimbăm un antrenor. Eu fac asta doar atunci când nu mai e altceva de făcut. Azi n-am nimic să-i reproșez lui Leo. În afară de portarul Lazar, pe care l-a născut Dumnezeu cu talent, dar din păcate a făcut greșeli impardonabile. Ne-a îngropat la Cluj, anul trecut, a greșit și după, iar acum am înțeles că din nou a comis-o”, a încheiat finanțatorul echipei moldovene.

Close
Închide
  Close