MENIU CAUTĂ
10 Apr. 2018 12:40

Viața amoroasă a Simonei Halep. Cea mai bună jucătoare de tenis din lume a trăit câteva povești de dragoste, dar le-a ascuns foarte bine

Distribuie

Viața amoroasă a Simonei Halep. Cea mai bună jucătoare de tenis din lume a trăit câteva povești de dragoste, dar le-a ascuns foarte bine.

Theo Marius Pașa, un machedon cu un trecut destul de ambiguu, pozează în noul iubit al Simonei Halep, dar nu-i exclus să fie un nou caz Victoraș Iacob, fotbalistul care s-a făcut de râs după ce a dat asigurări că nu este cu tenismena, deși nimeni n-a bănuit și nu l-a întrebat asta.

Theo Marius Pașa, beneficiind de „pașaportul' de aromân, și-a făcut loc mult mai lejer în anturajul sportivei. Cât de „împreună' sunt cei doi, rămâne de văzut.

Simona Halep a fost tot timpul foarte grijulie cu aparițiile ei și niciodată n-a dat detalii despre viața sa privată. O singură „scăpare' a avut, când a fost fotografiată la Portofino, celebra stațiune italiană, la brațul lui Radu Barbu.

Viața amoroasă a Simonei Halep. Bunica știa că se va mărita cu Costa Sponte

Prima relație din viața Simonei Halep ar fi fost cu Andrei Mlendea și ar fi început când sportiva a avut 18 ani. Se spune că acea relație, perfect ascunsă, ar fi durat până în 2013.

Un alt nume vehiculat a fost al lui Costa Sponte, fiul lui Teia Sponte, bun prieten cu Stere Halep. „Se ia cu fiul lui Teia. E cipan de-ai noştri', a spus bunica Simonei Halep, în 2016, pentru „Libertatea'.

S-au mai rostit și numele unui anume Sorin Marin, dar s-a vorbit și despre cunoscutul artist Smiley, care însă a negat categoric orice apropiere de sportivă. 

Cel mai penibil a fost însă fostul fotbalist Victoraș Iacob, care a ținut să asigure pe toată lumea că nu este cu Simona Halep, deși nimeni nu l-a „bănuit' de așa ceva.


CITEȘTE ȘI: 

VIDEO EXCLUSIV/ Bunica Simonei Halep a povestit când și cu cine se va mărita sportiva. 'Se ia cu fiul lui Teia Sponte. Vă spun drept!'

Citește mai multe despre Costa Sponte, Simona Halep și prieteni pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii