Israelul.
Vedeta echipei noastre a fost Monica Brosovschi. Chiar daca in ultima repriza a evoluat accidentata, fiica fostului international roman de fotbal Ladislau Brosovschi a marcat 20 de puncte si si-a impins, efectiv, echipa spre victorie.
Din pacate, la finalul meciului, aradeanca a anuntat ca partida cu Belgia a fost printre ultimele disputate sub tricoul echipei nationale a Romaniei. „A fost un meci mai greu decat cel cu Germania, pentru ca adversarele noastre de azi au venit sa-si joace ultima carte. Dar, inca o data am demonstrat ca suntem o e-chipa adevarata, castigand atat in Belgia, cat si pe teren propriu. Mi-am dorit sa fac un joc foarte bun astazi si cred ca am reusit. Cred ca aceasta ar putea fi una din ultimele mele aparitii la lot”, a spus ea.
Antrenorul principal al formatiei noastre, Valerian Luca, a declarat ca in acest moment Romania e calificata in proportie de 80% la turneul final al CE. „Fetele au dat dovada de tarie de caracter. Dupa aceasta victorie, cred ca avem 80% sanse sa mergem mai departe. Vom pleca in Israel sa castigam. Trebuie sa fim realisti, pentru ca la turneul final al CE vom merge la o clasare intre locurile 5 si 8. La felul cum se antreneaza si cum abordeaza fiecare meci, nu este exclus ca fetele sa faca o figura frumoasa”, a spus Valerian, care a apreciat ca, la ora actuala, Romania are cea mai buna echipa din ultimii 15 ani.

Urmărește-ne pe Google News