Mergi direct la conținut »
Sport Libertatea > Sport > VIDEO / VIOLENŢE la sărbătoarea Rapidului. Fanii s-au bătut între ei!

VIDEO / VIOLENŢE la sărbătoarea Rapidului. Fanii s-au bătut între ei!

Scene incredibile pe stadionul Giuleşti, la meciul de old-boys Rapid - Petrolul, care marchează cei 91 de ani de existenţă împliniţi azi de "vişinii"!

Suporterii giuleştenilor de la peluză şi rapidiştii de la tribuna a doua s-au bătut ca în „Şapte păcate”! Cele două facţiuni sunt în război de mai mult timp, dar acum violenţele au explodat. „Rapid suntem noi!”, au scandat cei de la tribuna a doua, iar cei de la peluză au năvălit peste ei, născundu-se un război în toată regula.

Din cei aproximativ 800 de oameni care se aflau la tribuna a doua n-au mai rămas pe loc decât aproximativ 50 de oameni! Fanii au intrat şi pe gazon, unde s-au mai bătut o tură. Forţele de ordine au dat cu gaze lacrimogene să-i potolească pe bătăuşi.

Marian Rada a rămas cu un gust amar după acţiunea din seara asta. Fostul fundaş şi antrenor al Rapidului a postat un mesaj dur pe o reţea de socializare: „RAPID înseamnă devotament,caracter,dragoste… În seara asta am văzut dezbinare, ură, interese şi, mai ales, fățărnicie! Păcat . Luaţi aminte şi strângeţi rândurile . Dar cine să le strângă ? Avem vreun lider autentic?”. 

IMAGINI INCREDIBILE AICI.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close