Mergi direct la conținut »
Viorel Abrudan a murit! A antrenat la FC Bihor și la Înfrățirea Oradea
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Viorel Abrudan a murit! A antrenat la FC Bihor și la Înfrățirea Oradea

Viorel Abrudan a murit! A antrenat la FC Bihor și la Înfrățirea Oradea

Viorel Abrudan a murit! A antrenat la FC Bihor și la Înfrățirea Oradea. Lumea fotbalului orădean este, din nou, în doliu, după decesul fostului cunoscut antrenor Viorel Abrudan.

Decesul a fost anunțat de Lucian Abrudan, fiul regretatului antrenor, informează bihorpenet.ro.

Cele mai frumoase perioade din carieră, Viorel Abrudan le-a petrecut la Înfrățirea Oradea unde a creat o echipă extrem de valoroasă care se putea bate oricând, oriunde și cu oricine. În foto de mai jos Viorel Abrudan (în stânga) alături de echipa la care a scris istorie.

Înfrățirea Oradea a jucat cinci ani în Divizia B, în perioada 1978 – 1983.

Viorel Abrudan a murit! A antrenat la FC Bihor și Înfrățirea Oradea. Era poreclit „Balaurul”

Viorel Abrudan era poreclit de jucători ”Balaurul”, datorită accentului pe care îl punea în antrenamente și mai ales în cantonamente, pe pregătirea fizică. ”Fotbalul se poate juca de către cei care aleargă și pun osul la minge!”, spunea regretatul antrenor.

Ca antrenor al lui FC Bihor a reușit la un moment dat nu mai puțin de șapte rezultate de 0-0 consecutive! ”Nu aveam atac. Cei care ne puteau ajuta plecaseră de la echipă Știam că trebuie să adun puncte și atunci am conceput o echipă care, dacă nu poate câștiga, măcar să nu piardă și să adune acele puncte!”, avea să povestească Viorel Abrudan.    


Citește și: Deputaţii au adoptat proiectul prin care angajatorii pot monitoriza video angajaţii şi conversaţiile acestora. Care sunt condiţiile

 

Close
Închide
  Close