Mergi direct la conținut »
Viorel Moldovan la Chindia Târgoviște: ”Vreau să fac o treabă frumoasă aici”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Viorel Moldovan la Chindia Târgoviște: ”Vreau să fac o treabă frumoasă aici”

Viorel Moldovan la Chindia Târgoviște: ”Vreau să fac o treabă frumoasă aici”

Viorel Moldovan la Chindia Târgoviște: ”Vreau să fac o treabă frumoasă aici”.

De Ciprian Iana,

Viorel Moldovan a fost prezentat oficial drept noul antrenor al divizionarei secunde Chindia Târgoviște. 

Vreau să fac o treabă frumoasă aici. Vin după aproape doi ani de pauză şi am găsit la Târgovişte oameni care vor performanţă. Alături de mine va fi Francisc Dican, cu care am lucrat şi anterior, la Auxerre. Preparatorul fizic Stelian Isac şi antrenorul cu portarii Gheorghe Păsărică vor rămâne în staff”, a declarat Viorel Moldovan în cadrul unei conferințe de presă.

Tehnicianul în vârstă de 45 de ani a continuat: ”Sper să realizez tot ceea ce mi-am propus aici, împreună cu toată lumea, pentru a readuce Chindia în prim-planul fotbalistic din România. Recunosc că am fost contactat de săptămâna trecută de oficialii clubului”.

Viorel Moldovan: ”Stadionul nu arată bine”

În ceea ce privește infrastructura, Viorel Moldovan s-a declarat nemulțumit de cele văzute la Târgoviște, precizând: ”Stadionul nu arată bine, pentru antrenament am găsit un teren într-o comună aproape de Târgovişte. Am încredere că se va mişca ceva la capitolul infrastructură”.

Rezultate oficiale parțiale BEC după numărarea a 99% din voturi. Ce procent are Viorica Dăncilă
Recomandări

Rezultate oficiale parțiale BEC după numărarea a 99% din voturi. Ce procent are Viorica Dăncilă

Fostul internațional a semnat cu Chindia Târgoviște un contract pe un an, cu posibilitate de prelungire încă unul, în cazul în care echipa dâmbovițeană va reuși promovarea în Liga 1. ”Am semnat un contract valabil un sezon, cu posibilitate de prelungire pe încă unul doar dacă promovăm în Liga 1”, a mărturisit Viorel Moldovan.

Despre lot, Viorel Moldovan a precizat: „Ne mai trebuie patru-cinci jucători pentru a face o echipă mai bună decât în acest sezon. Personal, îmi doresc ca Florea să rămână la Târgovişte”

Viorel Moldovan n-a mai antrenat de doi ani, ultima oară fiind pe banca lui Auxerre, în Liga 2 din Franța.

De-a lungul cariereie de tehnician, Viorel Moldovan a mai pregătit echipele FC Vaslui, FC Brașov, Sportul Studențesc, Rapid București, naționala de tineret și secund la echipa națională a României.


VIDEO/ Dan Negru a trăit spaima vieții la Moscova: „Din jeep au coborât doi găligani, care au venit spre mine…”

Close
Închide
  Close