Mergi direct la conținut »
Viorel Moldovan va fi noul antrenor de la Chindia Târgoviște. A fost ”șomer” aproape doi ani
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Viorel Moldovan va fi noul antrenor de la Chindia Târgoviște. A fost ”șomer” aproape doi ani

Viorel Moldovan va fi noul antrenor de la Chindia Târgoviște. A fost ”șomer” aproape doi ani

Viorel Moldovan va fi noul antrenor de la Chindia Târgoviște. A fost ”șomer” aproape doi ani.

„Moldo-gol”, ajuns la vârsta de 45 de ani, revine în antrenorat după doi ani de pauză, urmând să pregătească în sezonul viitor divizionara secundă Chindia Târgoviște, care a ratat recent barajul de promovare în Liga 1, în fața celor de la FC Voluntari.

Antrenorii Nicu Croitoru și Sică Bârdeș, care au pregătit gruparea dâmbovițeană în sezonul trecut, și-au prezentat azi demisiile.

Viorel Moldovan va fi noul antrenor de la Chindia Târgoviște. Ultima oară a lucrat la Auxerre

„Mâine va avea loc o conferință de presă la Primăria Târgoviște în cadrul căreia va fi confirmat noul antrenor. Nu mai este nici un secret ca Viorel Moldovan va fi noul tehnician. Mai multe o sa aflati maine”, a declarat Marcel Ghergu, președintele Chindiei, pentru sportimpact.ro.

Moldovan nu a mai antrenat nici o echipa de doi ani, iar ultima ultima formație pe care a pregatit-o a fost Auxerre, din Franța. Alte echipe pe care le-a mai pregătit fostul internațional au fost FC Vaslui, FC Brașov, Sportul Studențesc, Rapid București și națională U21 a României.

De asemenea, în mandatul lui Anghel Iordănescu, „Moldo-gol” a fost secund la prima reprezentativă a României. Moldovan a început fotbalul la Gloria Bistrița, iar in cariera de fotbalist a trecut pe echipe precum Dinamo București, Neuchatel Xamax, Grasshoppers, Coventry City, Fenerbahce, FC Nantes, Al-Wahda, Servette, Poli Timișoara și Rapid București. In echipa națională a României a evoluat în 70 de meciuri si a marcat 25 de goluri.


PODCAST/ Mihai Șora și Oana Pelea, în mijlocul protestatarilor din Piața Victoriei. Ascultă mesajele lor

VIDEO EXCLUSIV/ Maria Constantin îmbină folclorul cu … muzica raggae. “Pacha Man a venit cu propunerea”

Close
Închide
  Close