Mergi direct la conținut »
Virgiliu Postolachi a primit cetățenia română. Fotbalistul de la PSG poate juca pentru naționala tricoloră
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Virgiliu Postolachi a primit cetățenia română. Fotbalistul de la PSG poate juca pentru naționala tricoloră

Virgiliu Postolachi a primit cetățenia română. Fotbalistul de la PSG poate juca pentru naționala tricoloră

Virgiliu Postolachi a primit cetățenia română. Fotbalistul de la PSG poate juca pentru naționala tricoloră.

De Ciprian Iana,

Virgiliu Postolachi va putea fi chemat la naționala de tineret sau de seniori ale României, după ce fotbalistul moldovean de 18 ani care activează la Paris Saint Germain a primit cetățenia țării noastre.

Cererea de redobândire a cetățeniei române depusă de jucător a fost aprobată de președintele Autorității Naționale pentru Cetățenie, astfel că Virgiliu Postolachi va trebui doar să mai depună jurământul de credință față de România pentru a deveni român cu acte în regulă.

În vârstă de 18 ani, Virgiliu Postolachi a fost de două ori campion al Franței cu U 17, în sezoanele 2015-2016 și 2016-2017.

”El poate să joace la trei naţionale, depinde de selecţioneri. Nu putem spune că stăm în Postolachi acum, dar ar fi foarte bine să-l avem şi pe Postolachi. Aceasta este gândirea pe care o avem”, a declarat Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației Române de fotbal.


VIDEO. Întoarcerea acasă. Au revenit la Humulești după 12 ani de Anglia: „Vrem să ne creștem copiii românește”

Close
Închide
  Close