Mergi direct la conținut »
Vorbe grele în doi foști colegi din tenis: ”Om mic, un laș, cu un caracter mărunt!”
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Vorbe grele în doi foști colegi din tenis: ”Om mic, un laș, cu un caracter mărunt!”

Vorbe grele în doi foști colegi din tenis: ”Om mic, un laș, cu un caracter mărunt!”

Elena Udrea a fost adusă, astăzi, în faţa judecătorilor Curţii Supreme, cu propunerea de arestare preventivă, după ce ieri a fost reţinută pentru 24 de ore, ca urmare a unor audieri-maraton la sediul DNA. La Curtea Supremă şi-a făcut apariţia şi Ruxandra Dragomir, care şi-a exprimat susţinerea pentru Elena Udrea. 

Ruxandra Dragomir, prietenă a Elenei Udrea și președintă a organizației de femei a PMP, a declarat azi, după ce s-a întâlnit cu fostul ministru al Turismului la sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție, că este convinsă că Elena Udrea este o țintă și că nu crede că după reținere aceasta își va încheia cariera politică.

”Sunt sigură că va trece cu bine, și demnitatea pe care a arătat-o înseamna foarte mult. Nu cred că este la finalul carierei, cu siguranta va reveni, iar eu voi fi lângă ea. (…) Am venit în calitate de prietenă și mă bucur că am putut să-i fiu alături. (…) Este o țintă, pentru că nu s-a dorit ca ea să fie în continuare în viața politică, dar instinctul meu este că ea va fi în continuare în viața politică”, a spus Ruxandra Dragomir.

Ruxandra Dragomir, a scris pe pagina sa de Facebook că va vorbi despre denunțatorul Elenei Udrea, Dinu Pescariu, catalogându-l pe acesta drept ”turnător și trădător”.

”Tocmai de aceea, refuz să postez o poză cu Elena în cătușe. Nu am vorbit despre Pescariu până acum, însă o voi face. A fost colegul meu, odată, poate chiar și prieten. Am practicat amândoi același sport al fair-play ului, tenis. Însă el nu a învățat nimic din tot ceea ce îți poate oferi acest sport minunat, pentru că a rămas un om mic, un laș, cu un caracter mărunt. Și tu vei rămâne în istorie, Dinuțu, ca trădător și turnător. Așa că pot spune fără nicio reținere: «Să-ți fie rușine, Dinu Pescariu»!!! Și ție, și tuturor celor care au beneficiat de prietenia și încrederea Elenei. Și încă ceva! Să uiți că ai fost odată și prietenul meu!”, a mai scris liderul PMP, pe pagina sa de Facebook.

Se spune că Dinu Pescariu ar fi ”turnat-o” pe Elena Udrea în dosarul Microsoft.

Close
Închide
  Close