Mergi direct la conținut »
A vorbit, a plătit! Amendă DRASTICĂ pentru Chipciu
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > A vorbit, a plătit! Amendă DRASTICĂ pentru Chipciu

A vorbit, a plătit! Amendă DRASTICĂ pentru Chipciu

Alexandru Chipciu nu a fost iertat de Comisia de Disciplină a FRF pentru declaraţiile făcute la adresa arbitrului Lucian Rusandu, la sfârşitului meciului cu Ceahlăul (0-1), din etapa a cincea a Ligii I. Stelistul nu a fost suspendat, dar a primit o amendă uriaşă. 

„În baza art. 12 pct. a şi c şi art. 14 bis raportat la art. 52.a din RD şi art. 20 din RD se sancţionează pârâtul Alexandru Chipciu (jucător la Steaua Bucureşti) cu Avertisment şi i se aplică o penalitate sportivă de 9.000 de lei”, se arată pe site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

La finalul meciului cu nemţenii, Alexandru Chipciu a avut următoarea intervenţie, la postul Look TV:

„Trebuia să primesc penalty când mi-a dat roşu, dar nu vreau să comentez arbitrajul. Ştiu în ce direcţie este arbitrul, pentru că îl cunosc de la Braşov. Îl cunosc foarte, foarte bine, repet. Dar mă opresc aici”, a declarat mijlocaşul roş-albaştrilor.

AICI PUTEŢI CITI MAI MULTE DETALII DESPRE ARBITRUL LUCIAN RUSANDU

Close
Închide
  Close