Mergi direct la conținut »
Vuiește presa! Dieta lui Leo Messi a împânzit Internetul. Ce mănâncă și ce evită superstarul argentinian / VIDEO
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Vuiește presa! Dieta lui Leo Messi a împânzit Internetul. Ce mănâncă și ce evită superstarul argentinian / VIDEO

Întrebarea ”Ce mănâncă, de este cel mai bun?” a primit, în sfârșit, răspunsul. Fotbalistul Leo Messi are o dietă aparent banală, imposibilă însă muritorului de rând: ”Fructe, verdeață bio și deloc zahar”. Așadar, spre deosebire de brazilianul Ronaldo (mare amator de Cola), sucurile acidulate, bogate în conținut de zahăr, lipsesc cu desăvârșire din meniul lui Messi.

De Daniel Conțescu,

Italianul Giuliano Poser, medicul italian care are grijă de dieta campionului argentinian de la FC Barcelona, a ”dat din casă”: ”Leo mănâncă puțină sare, iar carne consumă cu măsură. Zahărul este chestia cea mai rea pentru mușchi”.
d1203b6d26deae4e4c128fdf067cbd2d_43_m

„Apă, ulei de măsline, cereale integrale, fructe proaspete și verdeață proaspătă, bio, necontaminată cu pesticide, pentru că acestea produc daune corpului. Nucile și semințele sunt, de asemenea, foarte bune”, mai spune Giuliano Poser.

Messi a efectuat numeroase vizite la Sacile, localitate cu o populație de 20.000 de locuitori din regiunea italiană Friuli, pentru a sta de vorbă cu Poser, care le-a dezvăluit meniul lui Messi celor de la ”El Mundo Deportivo”.

Close
Închide
  Close