MENIU CAUTĂ
13 Oct. 2018 12:06

Zi specială în viața Simonei Halep: Azi e despre ea…

Distribuie

Astăzi este o zi specială pentru Simona Halep, nepoțica ei, Tania, împlinește 2 ani. Numărul 1 mondial a scris încă de la primele ore ale dimineții un mesaj pentru nepoata ei pe Instagram.

Alături de o fotografie cu micuța Tania ținând în brațe o jucărie de pluș, Simona i-a urat la mulți ani. ”Pentru ca azi e despre ea… de fapt în fiecare zi e așa ☺️❤️ LA MULȚI ANI babyT”, a post mesajul transmis de cea mai bună jucătoare de tenis din lume alături de haștagurile ”îngerul meu” și ”te iubesc”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Pentru ca azi e despre ea… de fapt in fiecare zi e asa ☺️❤️ LA MULTI ANI babyT !! #myangel #loveyou #2 ?❤️

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep) pe


Tania Halep este fiica fratelui Simonei, Nicolae, iar mătușa sa este ”topită” după ea. De câte ori se află în România, jucătoarea de tenis postează pe rețelele de socializare imagini cu micuța.

Zilele trecute, când Simona Halep și-a reluat antrenamentele, în sala Centrului Sportiv de la Izvorani, a fost prezentă și Tania. Simo a postat fotografii cu nepoțica ei și l-a întrebat amuzată pe Darren Cahill dacă o va antrena când crește mare.

În ziua în care nepoata ei împlinește doi ani, Halep a primit garanția că nu mai poate pierde prima poziţie a clasamentului în acest an. Angelique Kerber şi Caroline Wozniacki nu vor lua startul la turneul de la Moscova şi nici nu au solicitat wildcard pentru cel din Luxemburg.


Citește și: GALERIE FOTO/ Credincioșii suportă orice pentru că „îi întărește Dumnezeu”. 2,5 kilometri de coadă la moaște, viteză 1000 de pelerini pe oră!


 

Citește mai multe despre Aniversare pe Libertatea.

Comentarii