MENIU CAUTĂ

Zlatinski a intrat oficial în oastea lui Becali. Bulgarul a jucat trei ani la Craiova

Distribuie

Zlatinski a intrat oficial în oastea lui Becali. Bulgarul a jucat trei ani la Craiova.

FCSB a oficializat în cursul zilei transferul bulgarului Hristo Zlatinski (33 de ani) de la U Craiova, ultima lovitură orchestrată de patronul Gigi Becali.

Mijlocașul a semnat un contract valabil un sezon, cu opțiune de prelungire pentru încă un an. Zlatinski va purta tricoul cu numărul 33.

”Sunt mândru și fericit că la vârsta de 33 de ani am ajuns la un club atât de mare. Este o mare împlinire personală. Îmi doresc să fiu sănătos și să pot ajuta echipa să-și îndeplinească obiectivele. După ce am câștigat Cupa României cu Craiova, vreau să iau campionatul cu FCSB”, s spus Zlatinski, potrivit site-ului oficial al FCSB-ului.

Zlatinski a semnat cu Craiova în 2015 și a marcat 9 goluri în cele 99 de meciuri disputate în Liga 1. Bulgarul a evoluat în perioada 2013-2015 la Ludogoreț, unde a eliminat-o pe FCSB, în 2004, în play-off-ul Champions League. Mijlocașul a evoluat numai în partida tur, pe Național Arena, câștigată de FCSB cu 1-0. În retur însă, Ludogoreț s-a impus cu 1-0 și a câștigat ”dubla” la penalty-uri, scor 6-5.

Comentarii