MENIU CAUTĂ
28 Iun. 2016 19:29 , de Sorin Golea

11.000 de bucureşteni vor avea sărăcia îndulcită cu zahăr UE

Distribuie

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 4 a început astăzi să distribuie gratuit pachete cu alimente de la Uniunea Europeană din cadrul programului POAD 2015/2016, destinat persoanelor defavorizate.

Beneficiază de acest program 11.000 de persoane sărace aflate pe listele Asisteneţie Sociale, respectiv șomerii care primesc indemnizație de șomaj până în 450 de lei sau șomerii fără indemnizație, beneficiarii venitului minim garantat, persoane (adulți sau minori) care dețin un certificat de încadrare în gradul de handicap grav sau accentuat şi persoanele a căror pensie sau beneficiare ale pensiei de urmaș, nu depășește plafonul de 450 de lei.

Persoanele aflate în evidențele D.G.A.S.P.C. Sector 4 vor atașa cererii tip, care se poate obține de la sediul instituției, BI/CI ale beneficiarului sau delegatului care-i ridică drepturile, acte doveditoare a venitului, adeverințe de venit pentru toți membrii adulți ai familiei și acte care atestă drepturile bănești ale copiilor (cupoane de alocații, burse, etc.) pentru luna anterioară depunerii cererii.

Ajutorul constă în două cutii conținând: 1kg de făină albă de grâu, 2 kg de mălai, 400 de grame de paste făinoase, 2 litri de ulei, 1kg de zahăr, 1 conservă de carne de vită a 300 de grame, 1 conservă de pateu de ficat de porc a 200 de grame, 1 kg de orez, 1 conservă de paste de tomate de 400 de grame și o pungă cu 500 de grame de fasole boabe.

Programul de distribuire al pachetelor, la adresa bd. Metalurgiei nr.89, Sector 4, în incinta Colegiului Tehnic „Miron Nicolescu', este non-stop.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Un avion de instrucție s-a prăbușit la Tuzla!
Comentarii