MENIU CAUTĂ

11 tineri, prinși cu droguri de 1 mai în Mamaia și Vama Veche

Distribuie

Patrulele de jandarmi, aflate în misiune pe litoral, au surprins în ultimele 24 de ore turiști care aveau asupra lor substanțe interzise, printre ei și 11 tineri prinși cu droguri de 1 mai în Mamaia și Vama Veche. La vederea militarilor, cei care își confecționau joint-uri, au încercat să fugă.


Vrei să vezi cum e acum la mare?

URMĂRIȚI AICI IMAGINI LIVE DIN MAMAIA

URMĂRIŢI AICI IMAGINI LIVE DIN VAMA VECHE


Jandarmii au surprins în Mamaia şi Vama Veche, 11 persoane care aveau asupra lor joint-uri, un plic autosigilant de aproximativ 35 de grame, cu muguri vegetali de culoare verde, 30 de pliculeţe autosigilante transparente cu substanţă vegetală de culoare verde, un ambalaj de staniol în interiorul căruia se aflau aproximativ 10 grame de de substanţă galben-verzui, şapte pastile de culoare roz şi verde, trei pliculeţe autosigilante din plastic cu cristale de culoare alb-gălbui şi galben-verzui, un plic cu pulbere albă, două grindere metalice, un cântar şi  mai multe folii de staniol în interiorul cărora erau fragmente vegetale de culoare verde.

„În perioada, 30.04-01.05 a.c., jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de menţinere şi asigurare a ordinii şi siguranţei publice în staţiunea Mamaia şi Vama Veche, au surprins unsprezece persoane cu vârste cuprinse între 22-37 ani, care-şi confecţionau ţigarete artificiale (joint-uri). La vederea militarilor, tinerii au început să se agite şi au schimbat direcţia de mers. Au fost somaţi, s-au oprit şi li s-a făcut controlul corporal sumar”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Române.

Asupra turiștilor, jandarmii au mai găsit un plic autosigilant de aproximativ 35 de grame cu muguri vegetali de culoare verde, 30 de pliculeţe autosigilante transparente cu substanţă vegetală de culoare verde, un ambalaj de staniol în interiorul căruia se aflau aproximativ 10 grame de de substanţă galben-verzui, şapte pastile de culoare roz şi verde, trei pliculeţe autosigilante din plastic cu cristale de culoare alb-gălbui şi galben-verzui, un plic cu pulbere albă,  două grindere metalice, un cântar şi  mai multe folii de staniol în interiorul cărora erau fragmente vegetale de culoare verde.

Grinderele, cântarul, pastilele, folile, pliculeţele autosigilante şi ţigaretele vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate  Constanţa,  în vederea continuării cercetărilor.

Luni, mai mulți turiști drogați au fost descoperiți în stațiunea Mamaia. Un bucureștean a ajuns la spital, iar o turistă din Polonia a intrat în comă.


Citește și Premierul Dăncilă, o nouă gafă de exprimare: ”Vom face toate cele trei stadioane, Dinamo, Rapid şi Giulești”; Cum e explicat Euro 20-20


 

Citește mai multe despre jandarmi, joint, mamaia și Vama veche pe Libertatea.

Comentarii