MENIU CAUTĂ
30 Apr. 2018 10:26 , de Cătălin Schipor

VIDEO/ Turiști drogați în stațiunea Mamaia. Un bucureștean a ajuns la spital, iar o turistă din Polonia a intrat în comă

Distribuie

Turişti drogaţi în staţiunea Mamaia. Medicii constănţeni au intervenit, luni dimineaţă, pentru a acorda îngrijiri medicale în cazul a trei tineri care au consumat substanţe interzise. Unul dintre aceştia, un bucureştean, a fost dus la spital. Doi dintre turişti sunt străini, un britanic şi un polonez, acesta din urmă fiind transportat la spital în comă. 


Vrei să vezi cum e acum la mare?

URMĂRIŢI AICI IMAGINI LIVE DIN MAMAIA


Distracţia de 1 mai pe litoral înseamnă pentru unii un bun prilej de a consuma substanţe interzise. Acestea îi ajută să reziste programului încărcat şi le oferă şi o stare suplimentară de bine.

Luni dimineaţă, în jurul orei 8:15, Serviciul de Ambulanţă Judeţean Constanţa a fost solicitat în nordul staţiunii Mamaia, în vecinătatea unui club unde se ţine un festival de muzică, pentru doi tineri, unul inconştient, altul agitat, ambii cu suspiciunea de a fi consumat substabţe interzise.

Primul, un tânăr de 25 de ani din Bucureşti, a fost transportat la Spitalul Judeţean Constanţa. Cel de-al doilea, un tânăr de 20 de ani din Londra, a refuzat transportul la spital după acordarea de îngrijiri medicale.

O altă solicitare a venit în jurul orei 9.30, în zona plajei Crazy, tot pentru o tânără ce ar fi consumat droguri. Turista, din Polonia, a fost transportată la spital în comă.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Constanţa, începând din 27 aprilie, poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate – Serviciul Teritorial Constanţa desfăşoară activităţi specifice, cu precădere în staţiunea Mamaia. Până în acest moment, au fost întocmite 8 dosare penale privind infracţiuni de trafic de droguri de risc şi de mare risc, 21 de persoane fiind cercetate, din care 15 străini.


INTERVIU VIDEO | Carmen Negoiţă, una dintre cele mai cunoscute românce de pe Instagram. Drumul spre succes

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 19 februarie 2019
Comentarii