Atentie:
• Cand simti ca te razbeste foamea, bea apa! Trebuie sa bei cel putin 2 litri de apa pe zi;
• Salata folosita in aceasta cura trebuie sa fie salata verde proaspata;
• Codul se poate inlocui cu pastrav sau calcan;
• Cafeaua nu trebuie inlocuita cu ceai si trebuie neaparat indulcita cu un cub de zahar, dupa cum este precizat;
• Iaurtul trebuie sa fie simplu, fara fructe.
Ziua 1. Mic dejun: o ceasca de cafea cu un cub de zahar; pranz: doua oua fierte tari + spanac fiert si o rosie; cina: 200 g friptura de vaca + salata cu ulei si lamaie.
Ziua 2. Mic dejun: cafea cu un cub de zahar; pranz: 200 g sunca, un iaurt; cina: 200 g friptura de vita + salata cu ulei si lamaie.
Ziua 3. Mic dejun: cafea cu un cub de zahar, o felie de paine prajita; pranz: doua oua fierte, o felie sunca si salata; cina: telina fiarta, o rosie, un fruct proaspat.
Ziua 4
Mic dejun: cafea cu un cub zahar + o felie de paine prajita; pranz;
200 ml suc de
portocale + un iaurt; cina:
un ou fiert, un morcov ras, branza de vaci.
Ziua 5. Mic dejun: un morcov mare ras, cu zeama de lamaie; pranz: 200 g cod fiert cu zeama de lamaie si o lingura unt; cina: 200 g friptura de vaca si salata de telina.
Ziua 6. Mic dejun: cafea cu un cub de zahar si o felie de paine prajita; pranz; doua oua fierte tari + un morcov mare ras; cina: jumatate de pui si salata cu ulei si zeama de lamaie.
Ziua 7. Mic dejun: o ceasca de ceai fara zahar; pranz: nimic (bea multa apa!); cina: 200 g cotlet de miel si un mar.
Ziua 8. Mic dejun: o ceasca de cafea cu un cub de zahar; pranz: doua oua fierte tari + spanac fiert si o rosie; cina: o friptura mare (300 g) + salata cu ulei si zeama de lamaie.
Ziua 9. Mic dejun: o ceasca de cafea cu un cub de zahar; pranz: 200 g sunca si un iaurt; cina: o friptura mare (300 g) + salata cu ulei si zeama de lamaie.
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/192_b9035b9ca2a7f64c60e1875c54df3caf.jpg)
Ziua 10. Mic dejun: o ceasca de cafea cu un cub de zahar + o felie de paine prajita; pranz: doua oua fierte tari + 200 g de sunca si salata cu lamaie; cina: telina fiarta, o rosie, un fruct proaspat.
Ziua 11. Mic dejun: cafea cu un cub de zahar si o felie de paine prajita; pranz: 200 ml de suc de portocale si un iaurt; cina: un ou fiert tare, un morcov ras, branza de vaci.
Ziua 12. Mic dejun: un morcov ras + zeama de lamaie; pranz: 200 g cod fiert cu lamaie si o lingura de unt; cina: o friptura mare (300 g) cu salata de telina.
Ziua 13. Mic dejun: cafea cu un cub de zahar si o felie de paine prajita; pranz: doua oua fierte tari si un morcov mare ras, amestecat cu zeama de lamaie; cina: 250 g pui + salata cu ulei si zeama de lamaie.

:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/172_6186ee75f4295b37141479c615c0dcb5.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/158_8f94212946f057412f6953100ce083d2.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/253_1f7bab932ed3b994b2e7e5210cf86a18.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/190_3f545794e82e60dcc5216a3ef608786d.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/196_0a3da10178055faf755dc49c92bf1725.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/222_6618e794a6fa9547fa339b363bba9ad2.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/179_90e0dc84100198a5f4954ea0e989675c.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/179_f7dc397540af5228c3f024edd99d2d42.jpg)
Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.