Mergi direct la conținut »
Yannick Noah a făcut faza săptămânii trecute, la meciul de Cupa Davis dintre Franța și Marea Britanie / VIDEO
Ştiri Libertatea > Ştiri > Yannick Noah a făcut faza săptămânii trecute, la meciul de Cupa Davis dintre Franța și Marea Britanie / VIDEO

Yannick Noah a făcut faza săptămânii trecute, la meciul de Cupa Davis dintre Franța și Marea Britanie / VIDEO

Yannick Noah a făcut faza săptămânii trecute, la meciul de Cupa Davis dintre Franța și Marea Britanie.

De Daniel Conțescu,

Căpitanul nejucător al ”cocoșilor” și-a permis să glumească la disputa din ”sferturile” Cupei Davis. Un moment de relaxare pe care l-a ales bine, pe când învingătoarea era cunoscută.

Franța a făcut 3-0 după primele două zile de concurs (a câștigat cele două meciuri de simplu, de vineri, precum și partida de dublu, de sâmbătă), astfel că duminică, pe zgura de la Rouen, și-a permis o glumă.

La meciul de simplu dintre Julien Benneteau și Daniel Evans, pe care englezul l-a câștigat cu 6-1, 6-2, Noah a intrat pe teren și, ajutat de Nicolae Mahut, a dat să-l înfrunte pe britanic. Văzând că are de înfrutna trei adversari, Evans a zâmbit generos. S-au amuzat și ceilalți oficiali, dar și spectatori prezenți.

Trupa condusă din scaun de charismaticul Noah, cel care a putut fi admirat și în România, la meciurile demonstrative de la turneul bucureștean, s-a impus cu 4-1 la general și merge în semifinale, acolo unde au mai pășit Serbia, Australia și Belgia. Acum, scorul duelurilor directe Franța – Marea Britanie este 10-12.

Close
Închide
  Close