Victor Ponta s-a referit la dosarul DNA ajuns la Parlament, în care se cere începerea urmăririi penale pe numele Rovenei Plumb, ministrul fondurilor europene.

Ponta spune că parlamentarii s-au lămurit, cercetând dosarul, si el și Cazanciuc și ceilaltidin dosar  am fost chemati și audiati in calitate de martor deoarece au semnat respectivele hotărâri de guvern și că nu există denunțuri.

Hai, măi Liviu – Lacul Belina l-a luat Soros ca să crească ROBOR-ul în el / Tu doar pescuiai acolo!

Ponta continuă: ”O întrebare de bun simt pentru toti cei care anul trecut au votat ca și mine pentru PSD – la ce a folosit acea minciună ordinara propagata de Liviu Dragnea si oamenii lui din presa conform careia as fi făcut eu denunt?!? În niciun caz PSD. În stilul clasic “Pablo Escobar” Liviu Dragnea nu s-a obosit să spună dăca a luat pentru el și Teldrum respectivul Lac – ci doar să afle daca au fost denunțători sau spioni! Hai, măi Liviu – Lacul Belina l-a luat Soros ca să creasca ROBOR-ul in el / tu doar pescuiai acolo!

Ponta mai afirmă că ”acum Lacul Belina poate fi returnat de Teldrum către Guvern.

”Liviu Dragnea a avut grijă să ia în folosință personală și exclusivă Vila de la Neptun a Prim Ministrului , Vila de la Scroviștea a Președinției și Complexul Uzlina din Delta Dunării al RAPPS – deci poate să îi lase din nou pe amărăștenii din Teleorman să prindă și ei un pește la Belina”, a mai scris fostul prim-ministru.

Citește și: Magda Vasiliu are din nou probleme din cauza birocrației din sănătate. „Cine dracului e dement să-și lasă copilul în spital sau acasă, zăcând?”