MENIU CAUTĂ
23 Noi. 2016 11:50

Minivacanța de 1 Decembrie. Guvernul a decis: 2 decembrie 2016, zi liberă

Distribuie

2 decembrie 2016 va fi zi liberă. Guvernul a aprobat o Hotărâre prin care ziua de 2 decembrie se stabileşte ca zi liberă pentru salariaţii din sectorul public.

UPDATE: Executivul a decis, miercuri în şedinţă, că 2 decembrie 2016 va fi zi liberă pentru salariaţii din sectorul public, urmând ca aceştia să recupereze ziua de muncă pe 17 decembrie sau să-şi prelungească timpul zilnic de lucru până la data de 16 decembrie 2016, au declarat, pentru News.ro, surse guvernamentale.

În acest fel, românii vor beneficia de o minivacanță de 1 Decembrie de 5 zile.

Prima zi liberă ar fi miercuri, 30 noiembrie, când românii sărbătoresc Sfântul Andrei. Joi, 1 decembrie, de Ziua Națională a României, este zi nelucrătoare, iar dacă Guvernul își dă acordul, salariații nu se vor întoarce vineri la muncă, ci vor continua liberele până în weekend. Cel mai probabil, ziua de 2 decembrie va fi recuperată.

Şi elevii vor avea liber pe 2 decembrie 2016, însă vor trebui să recupereze ulterior cursurile pe care le vor pierde în ziua respectivă.

ANM: Cum va fi vremea în minivacanța de 1 Decembrie

Chiar dacă anunțul nu a fost făcut deja în mod oficial, mulți români s-au grăbit să își ia liber și pe 2 decembrie, astfel că în stațiunile de la munte hotelurile și pensiunile sunt deja rezervate.

Citește și: Zile libere în decembrie 2016

Loading...
Comentarii