Mergi direct la conținut »
O bătrână din România a fost bătută de patru tineri, pe străzile din Madrid
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O bătrână din România a fost bătută de patru tineri, pe străzile din Madrid

O bătrână din România a fost bătută de patru tineri, pe străzile din Madrid

O româncă în vârstă de 84 de ani, care locuiește pe străzile din Madrid, a fost bătută cu brutalitatea de patru tineri. "A fost agresată de patru fasciniști", susține activistul de orgine română Lagarder Danciu, pe contul său de Twitter, potrivit gazetaromaneasca.com.

Flora trăiește de aproape patru ani pe străzile capitalei spaniole, alături de partenerul ei, Petru. Cei doi cerșesc pentru a supraviețui. În urmă cu două zile, femeia de 84 de ani a fost atacată de patur tineri și lovituă de mai multe ori. O ambulanță a dus-o la spital, însă „a doua zi diminea'[ era din nou în stradă”, notează activistul Lagarder Danciu.

Acesta a publicat și mai multe fotografii cu bătrâna, care are fața vânătă, în urma loviturilor primite. Mesajul postat de el pe Twitter a fost preluat de mai multe publicații din Spania.


Citește și: REPORTAJ/Levente Polgar, ultramaratonistul fără o mână, oferă zilnic kilometri de generozitate şi patriotism| VIDEO


Close
Închide
  Close