Mergi direct la conținut »
VIDEO| Câine atârnat de cablurile electrice pe o stradă din Prahova. Autorul, un copil de 10 ani
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

VIDEO| Câine atârnat de cablurile electrice pe o stradă din Prahova. Autorul, un copil de 10 ani

Imagini înfiorătoare în care se vede cadavrul unui câine atârnat de cablurile de electricitate au apărut pe internet. Filmarea a fost realizată de un trecător pe o stradă din Prahova și postată pe Facebook. Polițiștii care cercetează acest caz au constatat că autorul isprăvii este un ncopil de 10 ani.

De Cristian Simion,

Un prahovean care a trecut prin localitatea Pucheni a observat cadavrul unui cățel agățat de cablurile electrice. A sunat la firma de salubritate anunțând ce se întămplă, însă după ce gunoierii au refuzat să dea jos cadavrul, bărbatul a luat atitudine și a postat imaginile pe Facebook.

”Un cățel a fost aruncat pe cablurile ce traversează str. Dogari, com. Puchenii Mari, sat Puchenii Mosneni jud. Prahova. În prezent, stă agățat mort de cabluri, am rugat pe cei de la Rosal care au trecut prin zonă să-l dea jos, dar au spus că le este milă, așa că este și în acest moment tot agățat de cabluri”, a scris bărbatul.

După apariția imaginilor în spațiul public, polițiștii s-au autosesizat, iar când au mers la fața locului au găsit cadavrul animalului atârnând de cablurile electrice.

În urma verificărilor, oamenii legii au constatat că un copil de 10 ani este autorul teribilei fapte. El a legat cățelul, care era un pui, cu o gută și l-a aruncat peste cabluri, lăsându-l să atârne acolo. Se pare că animalul era mort ăn momentul în care a fost atârnat de firele electrice.

Cadavrul a fost luat de către cei de la Direcția Sanitar- Veterinară. Polițiștii Secției 9 Puchenii Mari fac cercetări pentru infracțiunea de uciderea animalelor cu intenție, au anunțat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Prahova.

Sursa FOTO – Captură Video Facebook

Citește și: Cum a scăpat poliţistul pedofil. A violat o fetiţă în 2012, dar nu a fost găsit, deşi existau imagini

Close
Închide
  Close