Mergi direct la conținut »
Cum a scăpat poliţistul pedofil. A violat o fetiţă în 2012, dar nu a fost găsit, deşi existau imagini
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Cum a scăpat poliţistul pedofil. A violat o fetiţă în 2012, dar nu a fost găsit, deşi existau imagini

Are in jur de 1,60 metri si aproximativ 40 de ani. Aşa suna apelul disperat al poliţiei făcut în toamna anului 2012. Căutau atunci un bărbat care nenorocise o fetiţă de şapte ani. A racolat-o de la poarta şcolii şi a violat-o. Oamenii legii au dat publicităţii imagini de pe camerele de supraveghere, dar nu au reuşit să-l prindă. Astăzi, după şase ani, au reuşit să afle cine era personajul. Surse judiciare susţin că este chiar poliţistul Eugen Stan, cel care a recidivat şi care a fost trimis după gratii abia acum. 

A distrus viaţa unei fetiţe

Probele ADN recolatate imediat după prinderea lui Eugen Stan ar indica că el este autorul violului din 2012. S-a întâmplat în Sectorul şase al Capitalei. Atunci poliţia a dat publicităţii imagini abia la trei săptămâni de la tragedie, pentru că nu reuşea să-l indentifice pe suspect.

Pe camerele de supraveghere  apare un bărbat, dar anchetatorii nu au reuşit să-l găsească. Imaginile nu erau destul de clare, oamenii legii au făcut un apel public către toţi cei care ar fi putut să ajute.

A fost un eşec. Podofilul a rămas în libertate.

Tot acum s-a aflat că nu era la prima abatere. Cu patru ani în urmă ar fi comis perversiuni sexuale cu o altă fetită. Şi atunci a scăpat.


CITEŞTE ŞI:

Poliţistul reţinut, suspect în alte două cazuri de pedofilie. Ar fi violat şi agresat alte două minore (SURSE)

 

Close
Închide
  Close