Mergi direct la conținut »
Iohannis explică de ce și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat: ”Scena politică e într-o fază tulbure, PSD sigur nu e fericit” (VIDEO)
Politică Libertatea > Ştiri > Politică

Iohannis explică de ce și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat: ”Scena politică e într-o fază tulbure, PSD sigur nu e fericit” (VIDEO)

Iohannis explică de ce și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat: ”Scena politică e într-o fază tulbure, unii vor fi încurajați să meargă mai departe, PSD sigur nu e fericit”, a spus șeful statului, sâmbătă, la Sibiu.

De Valentina Postelnicu,

”Scena politică este într-o fază destul de tulbure, iar evoluția nu este satisfăcătoare. Sondajele arată că nemulțumirea oamenilor a ajuns peste 80%, extrem de mult, iar lumea practic nu mai are încredere în clasa politică, nici măcar nu se mai așteaptă la ceva bun din partea clasei politice. În acest context, am considerat că acest anunț poate reprezenta un punct interesant, poate că unii vor fi încurajați să meargă mai departe, iar alții nu vor primi așa bine acest anunț. Mi s-a părut că este necesară o clarificare a intențiilor noastre pentru ceea ce va urma”, a spus el.

El a continuat. ”Eu cred că PSD-ul nu este extrem de fericit că am făcut astăzi acest anunț”.

Președintele a precizat că nu se teme de nicio suspendare din funcție, pentru că deciziile nu le-a luat pentru că îi este teamă sau nu de suspendare ci consideră că sunt bune pentru România.

El a menționat că nu este niciun motiv de suspendare și, în al doilea rând, nu are cine să facă suspendarea.

Klaus Iohannis a mai spus că nu îni dorește ca PSD și Liviu Dragnea să se teamă de el. ”Mi-aș dori să se teamă de români”, a precizat el.

Șeful statului a anunțat, sâmbătă, la Sibiu, că va participa la alegerile prezidențiale din 2019. „Bună ziua, vreau să fac acest anunț într-o zi atât de frumoasă. Sunt hotărât să candidez pentru un nou mandat”, a fost anunțul scurt făcut de Klaus Iohannis.

Close
Închide
  Close